Café Beurs in Rotterdam

Café Beurs in Rotterdam

Restaurant, bar en uitgaansgelegenheid Beurs De exclusieve maatwerk bartafels/ statafels zijn een mooi voorbeeld van ons werk aan maatwerk. De klant wilde iets eigentijds en origineels. Dat is wat onze bar tafels van Douwe Egberts balken zeker zijn! De balken zijn afkomstig van de pallets waar het bekende koffie merk Douwe Egberts hun koffiebonen op transporteert. De balken zijn goed te herkennen door het ingebrande Douwe Egberts logo. In combinatie met een stalen onder.
Scharrels & Schuim in Rotterdam

Scharrels & Schuim in Rotterdam

Kipsalon Scharrels & Schuim In restaurant/bar Scharrels & Schuim is nu ook ons sloophout tegen de wanden te zien. Door ons grote aanbod aan diverse soorten sloophout is er voor ieder interieur wat wils. Hierdoor is ook Scharrels & Schuim goed geslaagd bij ons. Met een super eindresultaat! Een stoere, industriële look met een warm welkom straalt het restaurant uit. Erg gezellige bar met heerlijk eten.   In de hipste streetfood bar van Rotterdam.
Bar32 in Alphen a/d Rijn

Bar32 in Alphen a/d Rijn

Uitgaansgelegenheid Bar32 Ook is Bar32 creatief aan de slag gegaan met onze houtstrips type Portugal. Het eindresultaat mag er wezen! Erg sfeervol. Portegese houtstrips zijn van grenenhout. Grenenhout is van zichzelf vettig hout, hierdoor ook prima geschikt voor het gebruik buitenshuis.   Bar 32 is al sinds 2016 een bekende uitgaansgelegenheid in Alphen aan de Rijn en heeft inmiddels alle stormen doorstaan. Eigenzinnig, Licht alternatief maar vooral altijd gezellig. Bekend en berucht zijn de.