Slagerij Timmers & ZN. in Zoetermeer

Slagerij Timmers & ZN. in Zoetermeer

  Familiebedrijf Timmers & ZN. gingen voor de complete Houtvision-look! Dat sloophout niet alleen sfeervol in een woning is blijkt maar weer! De slagerij van familie Timmers is geheel voorzien met sloophout voor de Houtvision-look! En wat is het gaaf geworden! Van gave wandbekleding, hoge plantenbakken, diverse tafels van onze eigenzinnige Oude Kaasplanken tot een lange zitbank van Steigerhout op kleur! Wij hebben hout met een verhaal, zij hebben vlees met een verhaal!  .
Basisschool de Zevensprong in Houten

Basisschool de Zevensprong in Houten

Ook scholen kiezen voor verfraaiing met sloophout! Op Basisschool de Zevensprong in Houten is er gekozen voor gebruikt sloophout in de hal van de school. Schildersbedrijf Ossendrijver uit Houten heeft het sloophout bij ons uitgezocht en gemonteerd op de wanden. En het resultaat mag er wezen!   Basisschool de Zevensprong ” Onze school ligt precies tussen de wijken De Campen en de Borchen in Houten-noord. Het is een kleinschalige katholieke Daltonschool waar iedereen welkom is.”  .
Round&Round in Rotterdam

Round&Round in Rotterdam

Taartenwinkel helemaal in het sloophout Taartenwinkel Round&Round, gelegen aan de Hoogstraat in Rotterdam, houdt van hout! In de winkel is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen afkomstig uit het bos, namelijk hout. In dit geval gaaf oud sloophout afkomstig van Houtvision. De balie is bekleed met sloophout. Tevens staat er een mooie tafel met bijbehorende bank van baddinghout en ze hebben zelf zitbanken gemaakt van ons sloophout.   Round&Round  A Little Matcha Forest in Rotterdam.    .
Stichting Ipse de Bruggen in Nieuwveen

Stichting Ipse de Bruggen in Nieuwveen

Maatwerk tafels meerpalen hout voor gehandicaptenzorg Houtvision heeft weer mooi maatwerk geleverd in de vorm van grote, gave tafels. Dit keer met oud hout van meerpalen met een stalen onderframe. Hout afkomstig van meerpalen is hardhout. Wij hebben twee verschillende soorten hardhout afkomstig van meerpalen. Dat is Groenhart en Basralocus hout. De bladen van deze tafels zijn gemaakt van Basralocus hardhout. De tafels dienen als zijnde eettafel voor in de kantine en vergadertafel. Deze.
Restaurant Bite in Veenendaal

Restaurant Bite in Veenendaal

Een bar van Douwe Egberts sloophout In restaurant Bite hebben ze de bar gerenoveerd met ons Douwe Egberts planken sloophout. Heel gaaf zo met verlichting erachter. De klant heeft bij ons hout uitgezocht en is zelf aan de slag gegaan met het hout. In dit geval heeft de klant gekozen voor het sloophout van Douwe Egberts planken. Stoer, robuust hout met een industriële look door de gaten waar de slotbouten inzaten. We hebben tevens.
Dirk Zwager Moordrecht B.V.

Dirk Zwager Moordrecht B.V.

Maatwerk kast van kaasplanken In de kantine in de fabriek van Dirk Zwager Moordrecht B.V. staat tegenwoordig ook een gave kast van kaasplanken. Een mooi voorbeeld van wat Houtvision aan maatwerk kan leveren. Een unieke kast van mooi oud hout met een stoer frame van grijs staal. De naam ‘kaasplanken’ zegt het eigenlijk al, maar dit hout werd gebruikt om de kazen op te laten drogen/rijpen, vandaar ook de ronde afdrukken op de planken..
Lamper Design te Waddinxveen

Lamper Design te Waddinxveen

Kees Lamper van Lamper Design  Zelfs onze eigen websitebouwer is verliefd geworden op onze meubels en sloophout! Een gave wand en trapgat van ons Portugees sloophout zijn er te vinden in het kantoor van Lamper Design. Klik hier voor ons Portugees sloophout.   Op het balkon staat een leuke tuinset van ons baddinghout. Baddinghout kunnen we in 2 houtsoorten leveren, in grenen en in vuren. Beide houtsoorten hebben een lange levensduur en is van zware,.
Architect Paul van Goor uit Ysbrechtum (Sneek)

Architect Paul van Goor uit Ysbrechtum (Sneek)

Otworpen door architect In opdracht van Architect Paul van Goor heeft Houtvision sloophout geleverd voor de inrichting van een schoenenwinkel. Zijn klant, Schiednon Orthopedisch Schoentechniek in Amstelveen, wilde een uniek meubel om zijn unieke schoenen op te zetten in zijn winkel. Het blad van de balie heeft Houtvision van robuust baddinghout gemaakt en de rest van de meubels is gerealiseerd met oude kaasplanken. Klik hier voor onze kaasplanken.     Paul van Goor  .
Café Beurs in Rotterdam

Café Beurs in Rotterdam

Restaurant, bar en uitgaansgelegenheid Beurs De exclusieve maatwerk bartafels/ statafels zijn een mooi voorbeeld van ons werk aan maatwerk. De klant wilde iets eigentijds en origineels. Dat is wat onze bar tafels van Douwe Egberts balken zeker zijn! De balken zijn afkomstig van de pallets waar het bekende koffie merk Douwe Egberts hun koffiebonen op transporteert. De balken zijn goed te herkennen door het ingebrande Douwe Egberts logo. In combinatie met een stalen onder.
Scharrels & Schuim in Rotterdam

Scharrels & Schuim in Rotterdam

Kipsalon Scharrels & Schuim In restaurant/bar Scharrels & Schuim is nu ook ons sloophout tegen de wanden te zien. Door ons grote aanbod aan diverse soorten sloophout is er voor ieder interieur wat wils. Hierdoor is ook Scharrels & Schuim goed geslaagd bij ons. Met een super eindresultaat! Een stoere, industriële look met een warm welkom straalt het restaurant uit. Erg gezellige bar met heerlijk eten.   In de hipste streetfood bar van Rotterdam.
Bar32 in Alphen a/d Rijn

Bar32 in Alphen a/d Rijn

Uitgaansgelegenheid Bar32 Ook is Bar32 creatief aan de slag gegaan met onze houtstrips type Portugal. Het eindresultaat mag er wezen! Erg sfeervol. Portegese houtstrips zijn van grenenhout. Grenenhout is van zichzelf vettig hout, hierdoor ook prima geschikt voor het gebruik buitenshuis.   Bar 32 is al sinds 2016 een bekende uitgaansgelegenheid in Alphen aan de Rijn en heeft inmiddels alle stormen doorstaan. Eigenzinnig, Licht alternatief maar vooral altijd gezellig. Bekend en berucht zijn de.
Pasto italiaans restaurant in Berkel en Rodenrijs

Pasto italiaans restaurant in Berkel en Rodenrijs

Italiaans restaurant Pasto    Houtvision heeft Portugees sloophout en Houtstrips type Portugal geleverd aan Pasto. Waar zij zelf onwijs gave kasten van hebben gemaakt voor achter de bar. De houtstrips hebben ze gebruikt om hun bar te bekleden. Dit geeft een heel sfeervol resultaat. Zie foto’s.   Pasto is hét Italiaanse restaurant in Berkel. Een heerlijke plek voor gezellige avonden met goede wijn en een pizza.    Benvenuti al Pasto! “semplicità rendere il piatto” Deze uitdrukking vat de essentie.
Horecagroothandel J. van Doorn in Hoogvliet

Horecagroothandel J. van Doorn in Hoogvliet

Diverse meubelen voor J. van Doorn B.V.   Horecagroothandel J. van Doorn staat veel op beurzen, waar hij nu onze meubels gebruikt voor zijn mooie collectie horeca servies etc. op ten toon te stellen. Tevens gebruikt hij onze maatwerk geleverde meubelen in zijn showroom. Houtvision levert veelal maatwerk, dus voor elk gebruik en naar een ieder zijn/haar wensen zijn onze meubels leverbaar.   Horeca servies kopen bij horeca groothandel J. van Doorn. Hoge kwaliteit borden,.
Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Picknicktafels voor de Shell   Update voor de meubelen van Shell Tankstation Knaap! Na jaren te hebben gestaan, waren de meubel toe aan een frisse nieuwe kleur. Het is gelijk een heel ander gezicht! Het stoere industriële zwart is helemaal van deze tijd!    Shell tankstation Knaap in Rotterdam Nesselande is nu ook in bezit van onze hufterproef picknicktafel! Onze picknicktafels zijn robuust en sterk en gaan tientallen jaren mee. Er kunnen veel mensen.
Bij Annet in Bleiswijk

Bij Annet in Bleiswijk

Diverse meubelen voor een salon Houtvison mocht dit keer in een salon in Bleiswijk aan de slag. De gehele salon kreeg een nieuwe frisse look met onze gave meubelen. Een balie, een tafel, een koffietafeltje en nog twee stellingkasten hebben wij mogen maken. Zie de foto’s voor het resultaat.   Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Eigenaresse Annette van der Kooij en haar team staan elke dag.
Restaurant Edge in Woerden

Restaurant Edge in Woerden

Robuuste picknicktafels voor bij Edge EDGE ligt op het randje van Woerden aan het randje van de recreatieplas Cattenbroek en op ieder moment van de dag ben je welkom! Voor een kopje koffie of thee met taart, de middaghap of een tussendoortje, maar ook vooral voor de pizza’s. Houtvision heeft aan Edge grote, robuuste picknicktafels geleverd. Dus eet nu ook hun overheerlijke pizza’s op onze picknicktafels!   http://www.edgewoerden.nl/
Italiaans restaurant  Momenti in Den Briel

Italiaans restaurant Momenti in Den Briel

Een nieuwe style update voor dit authentieke restaurant In het mooie pittoreske stadje Den Briel heeft de eigenaar Antonino samen met mijn vrouw een Italiaans restaurant.  Een restaurant heeft eens in de zoveel tijd weer eens een update uitstraling nodig. Doordat sloophout echt iets van nu is en bovendien ook zeer betaalbaar is dit restaurant met veel sloophouten accenten verwerkt. Zo zijn er veel lambriseringen voorzien van sloophout en zijn diverse tafel met oud.
Nagelstudio Tafel op maat

Nagelstudio Tafel op maat

Nagel behandeling tafel in Kapsalon ‘Gente’, Nieuwerkerk a/d IJssel Na goed overleg over de specifieke eisen voor een behandelingstafel zijn wij en de eigenaresse tot dit eindresultaat gekomen. Doordat wij alles zelf maken en vele verschillende houtsoorten hebben kan de tafel geheel naar eigen zin worden samengesteld. Ook is bij dit model een op vriendelijk verzoek een stroom contact doos weg gewerkt aan de onderkant  van het blad voor de nodige nagel apparatuur.  
Kantoorruimte bij Flash Elektro B.V.

Kantoorruimte bij Flash Elektro B.V.

Kantoorruimte met meubelen en een muur van Sloophout. Het bedrijf Flash-Elektro kwam bij ons kijken voor wat aankleding van hun kantoorruimte. Na het zien van onze showroom en onze mogelijkheden waren ze verkocht voor wat gezellige meubelen en hout om hun kantoor wat meer sfeer te geven.  Als je niet beter weet lijkt het net een woonkamer, waarom niet? Door deze verandering voelt het veel meer aan als een tweede huis en klanten ontvangen.
Industriehout bar bij ‘Apartt’ te Rotterdam

Industriehout bar bij ‘Apartt’ te Rotterdam

Super stoere Bar met Industrie hout van  Houtvision In het bekende uitgaansgebied ‘De Oude haven’ in Rotterdam ligt dit leuke gezellige restaurant/ Bar – http://apartt.nl/   Met een kleine investering aan Hout is deze voorheen tamelijk saaie bar omgetoverd tot een hippe en moderne Eye-catcher     Bescherming met Vernis De eigenaar van Apartt heeft er voor gekozen om het industrie hout een goede waterdichte bescherming te geven met een vernislaag om hem zo waterdicht.
Balie betimmeren restaurant Moordrecht

Balie betimmeren restaurant Moordrecht

  Project: Balie betimmeren met hout in het restaurant op de Pleisterplaats Moordrecht langs de A20. Team: Houtvision.nl Decoratie Onze gebruikte houtsoorten zijn uitermate geschikt voor allerlei decoratieve doeleinden in winkels, horeca en kantoor. Denk hierbij aan een met hout beklede bar of aan een mooie muur bekleed met hout als eyecatcher in uw restaurant. Zo geeft u een geheel andere uitstraling aan uw ruimte met een klein budget. Er is een geruime keuze.
Meubelen voor bedrijven

Meubelen voor bedrijven

Project: Picknickbank met marktkraam Team: Houtvision.nl Details Onze zware tafels zijn gemaakt van mooie dikke balken en daardoor uitermate geschikt voor buiten gebruik. Ze gaan lang mee en kunnen door omvang en gewicht niet snel worden gestolen! Met een echt marktzeil boven onze picknicktafel heeft u een droog onderkomen tijdens een regenbui, wat ideaal is voor de buitenrokers. Ook voor binnen kunnen wij met ons sierlijke hout allerlei meubelen voor u op maat maken,.