Restaurant Bite in Veenendaal

Restaurant Bite in Veenendaal

Een bar van Douwe Egberts sloophout In restaurant Bite hebben ze de bar gerenoveerd met ons Douwe Egberts planken sloophout. Heel gaaf zo met verlichting erachter. De klant heeft bij ons hout uitgezocht en is zelf aan de slag gegaan met het hout. In dit geval heeft de klant gekozen voor het sloophout van Douwe Egberts planken. Stoer, robuust hout met een industriële look door de gaten waar de slotbouten inzaten. We hebben tevens.
Café Beurs in Rotterdam

Café Beurs in Rotterdam

Restaurant, bar en uitgaansgelegenheid Beurs De exclusieve maatwerk bartafels/ statafels zijn een mooi voorbeeld van ons werk aan maatwerk. De klant wilde iets eigentijds en origineels. Dat is wat onze bar tafels van Douwe Egberts balken zeker zijn! De balken zijn afkomstig van de pallets waar het bekende koffie merk Douwe Egberts hun koffiebonen op transporteert. De balken zijn goed te herkennen door het ingebrande Douwe Egberts logo. In combinatie met een stalen onder.
Scharrels & Schuim in Rotterdam

Scharrels & Schuim in Rotterdam

Kipsalon Scharrels & Schuim In restaurant/bar Scharrels & Schuim is nu ook ons sloophout tegen de wanden te zien. Door ons grote aanbod aan diverse soorten sloophout is er voor ieder interieur wat wils. Hierdoor is ook Scharrels & Schuim goed geslaagd bij ons. Met een super eindresultaat! Een stoere, industriële look met een warm welkom straalt het restaurant uit. Erg gezellige bar met heerlijk eten.   In de hipste streetfood bar van Rotterdam.
Pasto italiaans restaurant in Berkel en Rodenrijs

Pasto italiaans restaurant in Berkel en Rodenrijs

Italiaans restaurant Pasto    Houtvision heeft Portugees sloophout en Houtstrips type Portugal geleverd aan Pasto. Waar zij zelf onwijs gave kasten van hebben gemaakt voor achter de bar. De houtstrips hebben ze gebruikt om hun bar te bekleden. Dit geeft een heel sfeervol resultaat. Zie foto’s.   Pasto is hét Italiaanse restaurant in Berkel. Een heerlijke plek voor gezellige avonden met goede wijn en een pizza.    Benvenuti al Pasto! “semplicità rendere il piatto” Deze uitdrukking vat de essentie.
Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Picknicktafels voor de Shell   Update voor de meubelen van Shell Tankstation Knaap! Na jaren te hebben gestaan, waren de meubel toe aan een frisse nieuwe kleur. Het is gelijk een heel ander gezicht! Het stoere industriële zwart is helemaal van deze tijd!    Shell tankstation Knaap in Rotterdam Nesselande is nu ook in bezit van onze hufterproef picknicktafel! Onze picknicktafels zijn robuust en sterk en gaan tientallen jaren mee. Er kunnen veel mensen.
Restaurant Edge in Woerden

Restaurant Edge in Woerden

Robuuste picknicktafels voor bij Edge EDGE ligt op het randje van Woerden aan het randje van de recreatieplas Cattenbroek en op ieder moment van de dag ben je welkom! Voor een kopje koffie of thee met taart, de middaghap of een tussendoortje, maar ook vooral voor de pizza’s. Houtvision heeft aan Edge grote, robuuste picknicktafels geleverd. Dus eet nu ook hun overheerlijke pizza’s op onze picknicktafels!   http://www.edgewoerden.nl/
Italiaans restaurant  Momenti in Den Briel

Italiaans restaurant Momenti in Den Briel

Een nieuwe style update voor dit authentieke restaurant In het mooie pittoreske stadje Den Briel heeft de eigenaar Antonino samen met mijn vrouw een Italiaans restaurant.  Een restaurant heeft eens in de zoveel tijd weer eens een update uitstraling nodig. Doordat sloophout echt iets van nu is en bovendien ook zeer betaalbaar is dit restaurant met veel sloophouten accenten verwerkt. Zo zijn er veel lambriseringen voorzien van sloophout en zijn diverse tafel met oud.
Industriehout bar bij ‘Apartt’ te Rotterdam

Industriehout bar bij ‘Apartt’ te Rotterdam

Super stoere Bar met Industrie hout van  Houtvision In het bekende uitgaansgebied ‘De Oude haven’ in Rotterdam ligt dit leuke gezellige restaurant/ Bar – http://apartt.nl/   Met een kleine investering aan Hout is deze voorheen tamelijk saaie bar omgetoverd tot een hippe en moderne Eye-catcher     Bescherming met Vernis De eigenaar van Apartt heeft er voor gekozen om het industrie hout een goede waterdichte bescherming te geven met een vernislaag om hem zo waterdicht.