Round&Round in Rotterdam

Round&Round in Rotterdam

Taartenwinkel helemaal in het sloophout Taartenwinkel Round&Round, gelegen aan de Hoogstraat in Rotterdam, houdt van hout! In de winkel is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen afkomstig uit het bos, namelijk hout. In dit geval gaaf oud sloophout afkomstig van Houtvision. De balie is bekleed met sloophout. Tevens staat er een mooie tafel met bijbehorende bank van baddinghout en ze hebben zelf zitbanken gemaakt van ons sloophout.   Round&Round  A Little Matcha Forest in Rotterdam.    .
Dirk Zwager Moordrecht B.V.

Dirk Zwager Moordrecht B.V.

Maatwerk kast van kaasplanken In de kantine in de fabriek van Dirk Zwager Moordrecht B.V. staat tegenwoordig ook een gave kast van kaasplanken. Een mooi voorbeeld van wat Houtvision aan maatwerk kan leveren. Een unieke kast van mooi oud hout met een stoer frame van grijs staal. De naam ‘kaasplanken’ zegt het eigenlijk al, maar dit hout werd gebruikt om de kazen op te laten drogen/rijpen, vandaar ook de ronde afdrukken op de planken..
Architect Paul van Goor uit Ysbrechtum (Sneek)

Architect Paul van Goor uit Ysbrechtum (Sneek)

Otworpen door architect In opdracht van Architect Paul van Goor heeft Houtvision sloophout geleverd voor de inrichting van een schoenenwinkel. Zijn klant, Schiednon Orthopedisch Schoentechniek in Amstelveen, wilde een uniek meubel om zijn unieke schoenen op te zetten in zijn winkel. Het blad van de balie heeft Houtvision van robuust baddinghout gemaakt en de rest van de meubels is gerealiseerd met oude kaasplanken. Klik hier voor onze kaasplanken.     Paul van Goor  .
Horecagroothandel J. van Doorn in Hoogvliet

Horecagroothandel J. van Doorn in Hoogvliet

Diverse meubelen voor J. van Doorn B.V.   Horecagroothandel J. van Doorn staat veel op beurzen, waar hij nu onze meubels gebruikt voor zijn mooie collectie horeca servies etc. op ten toon te stellen. Tevens gebruikt hij onze maatwerk geleverde meubelen in zijn showroom. Houtvision levert veelal maatwerk, dus voor elk gebruik en naar een ieder zijn/haar wensen zijn onze meubels leverbaar.   Horeca servies kopen bij horeca groothandel J. van Doorn. Hoge kwaliteit borden,.
Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Shell Knaap Tankstation Rotterdam Nesselande

Picknicktafels voor de Shell   Update voor de meubelen van Shell Tankstation Knaap! Na jaren te hebben gestaan, waren de meubel toe aan een frisse nieuwe kleur. Het is gelijk een heel ander gezicht! Het stoere industriële zwart is helemaal van deze tijd!    Shell tankstation Knaap in Rotterdam Nesselande is nu ook in bezit van onze hufterproef picknicktafel! Onze picknicktafels zijn robuust en sterk en gaan tientallen jaren mee. Er kunnen veel mensen.
Bij Annet in Bleiswijk

Bij Annet in Bleiswijk

Diverse meubelen voor een salon Houtvison mocht dit keer in een salon in Bleiswijk aan de slag. De gehele salon kreeg een nieuwe frisse look met onze gave meubelen. Een balie, een tafel, een koffietafeltje en nog twee stellingkasten hebben wij mogen maken. Zie de foto’s voor het resultaat.   Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Eigenaresse Annette van der Kooij en haar team staan elke dag.