Aardappel-kisten Sloophout

→ Stoere oude planken
→ Brede en een smalle maat
→ € 15,- per m2

 

Beschrijving

Sloophout afkomstig van aardappelkisten

Bij Houtvision is onze keuze zeer breed wat betreft variatie, dit sloophout is voor de mensen die van echte oude vieze planken houden.
Het aardappelkisten sloophout komt van grote kuub’s (m3) kisten af gebruikt in de tuinbouw. De planken zijn zeer geleefd door veelvuldig gebruik en in het contact komen met zand en aarde. De planken zijn er in ongeveer 10 en 13 cm breed.

 

Schuren brengt karakter

Door de planken op te schuren komen de houttekeningen weer naar boven en het echte vuil gaat van de planken af. Wat dan overblijft is een stoere plank, leuk voor bijvoorbeeld muurbekleding.

 

Laat Houtvision het schuren

Heeft u geen zin in de moeite van schuren, dan kunnen wij dat voor een kleine meerprijs verzorgen.  Wij schuren altijd in overleg met de klant, met lichtjes opschuren blijft de plank redelijk donker en met meer schuren wordt hij lichter.  Zo is dit sloophout zeer veelzijdig.

 

Ons hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!