Lees hier de Covid-19 updates van dit bedrijf

Afspraak

Vanaf heden werken wij uitsluitend op afspraak. Want jouw én onze gezondheid staan voorop. Je bent van harte welkom in onze showroom maar we begrijpen het ook als je liever niet op pad gaat. Ook in dat geval kunnen wij jou in alle rust de mogelijkheden toelichten en laten zien. Na afloop van de afspraak sturen wij jou binnen een week digitaal een offerte.

  • – Wil je langskomen in onze showroom*? Plan dan hieronder een afspraak.
  • – Liever niet op pad? Stel je vraag in ons online contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
  • – Kom je meubel(s), sloophout of andere goederen ophalen? Dit kan zonder afspraak! Graag binnenlopen via de loodsdeuren en niet via de showroom!
  • – Graag telefonisch contact? Bel met 06-53458457

 

* Geen van onze medewerkers vertoont Corona gerelateerde klachten. Dat willen wij graag zo houden. Wij vertrouwen erop dat jij geen Corona gerelateerde klachten hebt, in een risicogebied woont of hebt bezocht. Wij werken bij voorkeur 1 op 1 maar begrijpen het ook als je iemand wilt meenemen. Mocht het om meer dan 2 personen gaan, bel dan vooraf om te overleggen. In onze showroom hebben wij alle benodigde hygiënische maatregelen getroffen om jou te kunnen ontvangen. Wij spreiden onze afspraken zodat het onderlinge contact tussen klanten beperkt blijft.

 

Selecteer het type afspraak dat je wilt maken

koffiecorner Houtvision, blauwstaal, wereldkaart, luxe hardhout meerpalen dressoir, bartafel sloophout