Badkamermeubel Eiken

→ Badkamermeubel van oud Eiken Hout
→ Luxe sloophout soort
→ Industriële look
→ Betaalbaar maatwerk

→ Maatwerk zonder meerprijs
→ Kom graag eens langs in onze showroom

Beschrijving

Badkamermeubel Eiken

Badkamermeubel Eiken is een uniek meubel van echt oud sloophout. In dit geval sloophout van oud eikenhout. Wij maken unieke, originele meubelen op maat.

 

Ben je op zoek naar iets anders dan anders en helemaal naar eigen wensen en smaak, kom dan bij ons langs! We laten je graag de mogelijkheden zien.

 

 

Echt oud gebruikt hout

Voor dit badkamermeubel hebben we gekozen voor een sloophout-soort van eikenhout. Eikenhout is geliefd om zijn grove vlammen, spiegels en (open) noesten. Eikenhout is een hardhout soort. In ons assortiment 100+ soorten sloophout hebben we nog meer hardhout soorten. Is je smaak gevallen op dit badkamermeubel, bekijk dan zeker ons luxe Meerpalen hout! Tevens bieden wij ook gebruikt Mangohout aan dit is ook een hardhout soort.

 

Bij Houtvision staat u garant voor een uniek en niet massa geproduceerd badkamermeubel en toch zeer betaalbaar!

 

 

Een badkamermeubel met of zonder staal

Bij Houtvision stel je zelf je badkamermeubel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten zit er voor iedere smaak wat bij, of je nu wat strakker of juist heel robuust geleefd hout zoekt en alles daar tussenin.

 

Daarnaast is de keuze in een stalen frame voor een badkamermeubel ook zeer breed. Door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

 

Dubbele Waskommen Of Wasbak Zelf Regelen

Wij maken een kaal badkamermeubel. Dus een meubel helemaal af van gaaf oud sloophout met eventueel een stalen frame. De nodige accessoires zoals een wasbak, dubbele waskommen, kranen, het nodige aansluitmateriaal etc, leveren wij er niet bij.

 

Wel kan je de wasbak meenemen of alleen de afmetingen ervan zodat we kunnen zorgen dat alles perfect past. 

 

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. De prijs van een badkamermeubel is afhankelijk van de sloophout soort, wel of geen staal, afmetingen, behandelingen en het werk wat wij erin steken.

 

 

Behandeling Meubelen

Houtvision’s meubelen kunnen worden behandelt met een (blanke-)was of wasolie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk. Onze meubelen zijn standaard onbehandeld.

 

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen! We willen dat het meubel gewoon helemaal naar je zin is!

 

 

Showroom In Zevenhuizen

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout. Ook hebben we diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.