Balken oude Kaaspakhuis Gouda

→ € 12,95 per meter
→ Hout met een geschiedenis
→ Zware kwaliteit
→ Stoere uitstraling
→ Beschikbaar in twee diktes

Beschrijving

Balken oude Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis ‘De Producent’ in de kaasstad Gouda is een rijksmonument en onderging een spectaculaire transformatie tot woongebouw met lofts. De gehele binnenzijde van het pakhuis is gerenoveerd. Waardoor wij de oude balken konden overnemen en hergebruiken.

 

Afmetingen en prijs

De balken zijn beschikbaar in lengtes tot 4,5 meter. Ze zijn er in twee diktes, 7 en 10 cm dik en ze zijn rond de 23 cm breed.

De balken kosten € 12,95 per strekkende meter.

Sloophout met een geschiedenis

Het Kaaspakhuis is in 1949 gebouwd. Dus de balken die afkomstig zijn van dit kaaspakhuis zijn al bijna 70 jaar oud. De balken hebben in het pakhuis dienst gedaan als zijnde dakdragers en vloerdelen. Het zijn zware, stoere, geleefde balken. Erg origineel sloophout, met een geschiedenis!

 

Ons hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!