Creatief met kabelhaspels

→ Doe-het-zelf met Sloophout van Houtvision!
→ Vele maten, soorten en kleuren

→ Leuk voor een tafeltje, klok, etc.
→ Groot aanbod, zelf uitzoeken!

Doe-het-zelf project: Kabelhaspel

In ons 100+ assortiment sloophout bieden wij ook kabelhaspels aan. Bij ons kan je terecht voor zowel complete haspels als losse haspel schijven. Tevens maken wij ook meubelen van kabelhaspels voor als je zelf toch niet zo handig bent. Maar ook zeker zo leuk om zelf mee aan de slag te gaan.

 

 

DIY: Complete kabelhaspel

Van een complete kabelhaspel kan je eenvoudig zelf een eettafel of bijzettafel maken. Eigenlijk hoef je hier vrij weinig aan te doen, neerzetten en klaar! Uiteraard kan je het jezelf zo moeilijk of gemakkelijk maken als je zelf wilt. Gebruik een kabelhaspel als parasol voet, of in de tuin om potten met planten op te zetten. Wil je lang plezier hebben van je kabelhaspel? Behandel hem dan wel even, met een buitenbeits, als hij altijd buiten staat.

 

 

DIY: Losse kabelhaspelschijven

Wat je allemaal met losse kabelhaspelschijven kan maken is helemaal eindeloos!

Laat je creativiteit de vrije loop! Op internet zijn hiervan diverse voorbeelden te vinden. Gebruik een kabelhaspelschijf voor bijvoorbeeld; een tafelblad, maak zelf je kabelhaspel-klok,  maak er meubelen van etc etc. Verf ze in gekke kleuren, of laat hem lekker stoer zoals hij al is!

 

 

Groot Aanbod In Houten Kabelhaspels

Houtvision heeft een grote voorraad in kabelhaspels in complete en gedemonteerde uitvoering (losse schijven). Elke schijf is uniek, soms met tekst opdruk van het herkomstige bedrijf en weer een andere is compleet in een bedrijfskleur geverfd.
Uiteraard kunt u zelf hier een keuze in maken naar eigen smaak en wensen.

 

 

Duurzaam Hergebruik Van Sloophout

Deze houten kabelhaspels zijn gebruikt om kabels en leidingen te vervoeren en dan dus uiteindelijk ergens te leggen. Vaak worden deze haspels eenmalig gebruikt en zijn ze daarna overbodig geworden. Dus perfect om dan weer een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een leuk meubel. Het hout van een kabelhaspel kenmerkt zich door zijn grijzige kleur. Vaak zijn er nog diverse stukken (bouten) van (geroest) staal in de ronde openingen van het hout aanwezig.

 

 

Kabelhaspels In Alle Maten 

Van klein tot groot en van dik tot dun, de haspels zijn niet alleen in alle smaken, maar ook in veel maten te krijgen.
Doorgaande maten zijn bijvoorbeeld: 60, 80, 100, 120 diameter cm ook hebben wij zeer grote haspels tot 200 cm doorsnede op voorraad!

 

 

Meubelen van en met Haspels

Inmiddels hebben we al aardig wat meubels mogen maken van kabelhaspels of waarin een kabelhaspel is verwerkt:

 

 

Klik hier voor nog meer kabelhaspel-inspiratie. 

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen