Doe-het-zelf met Sloophout

 

Doe-Het-Zelf Met Sloophout Van Houtvision!

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Wij verkopen echt oud hout. Bij ons mag je het hout zelf uitzoeken om er vervolgens zelf wat moois mee te maken. Je bent ook welkom voor 1 plank! Ben je zelf nou niet zo een handige klusser? Wij bieden ook sloophout op maat aan.

 

Handige Klusser

Hierboven zijn enkele opties toegelicht over bijvoorbeeld het leggen van een vloer met sloophout, een wand bekleden met sloophout en creatief zijn met kabelhaspels. Uiteraard zijn er nog tig andere manieren om zelf mee aan de slag te gaan met sloophout. Get inspired! De handige klusser weet zich wel raad met een mooi stuk oud hout!

 

100+ Soorten Gebruikt Hout

Houtvision vindt dat gebruikt hout een tweede leven verdient. Met meer dan 30 jaar ervaring in pallet- en sloophout hebben wij een groot netwerk voor restpartijen van de mooiste houtsoorten. Wij selecteren de fraaiste stukken en recyclen zo het hout naar een prachtig nieuw meubel op maat of bijvoorbeeld een decoratieve wandbekleding van sloophout.

 

Een stuk goed hout is vaak de basis van je interieur en geeft sfeer. Puur en stoer douglashout, stijlvol eiken en alles er tussenin. Er is altijd wel een houtsoort die bij jou past.

 

Waar Komt Ons Sloophout Vandaan?

Houtvision haalt haar sloophout soorten uit heel de wereld! Veel sloophout is afkomstig van oude pallets en kisten. Bijvoorbeeld Douwe Egberts hout, hierop werden vroeger de koffiebonen op getransporteerd. En Industrie Hout hierop werden olievaten verscheept in de Rotterdamse havens. Tribune Hout is afkomstig van oude tribune’s die stonden op Rotterdamse sportvelden.
Kaasplanken komen uit oude kaaspakhuizen en boerderijen. Tevens hebben we ook sloophout dat afkomstig is uit bijvoorbeeld China, zoals Chinees Hardhout en onze Houtstrips Douglas uit Portugal. Ook veel van ons sloophout is afkomstig van oude gebouwenschepen en voertuigen. Onze meerpalen komen uit Nederlandse havens.

 

Houten Vloeren

Een geleefde en robuuste vloer van gerecycled sloophout! Daarmee haal je echt een bijzondere vloer in huis die bovendien tegen een stootje kan. Je kan een vloer van sloophout met allerlei soorten vloeren lak behandelen. Door de vloer te beschermen, gaat de vloer jaren lang mee en hierdoor is de vloer ook goed te reinigen.

 

Meubelen Met Hout En Staal

Met sloophout maak je unieke meubels en vaak met een industriële of landelijke twist. Bekijk onze meubelen en doe alvast de nodige inspiratie op voor houten meubels op maat met of zonder staal.

 

Showroom Met Sloophout

In onze showroom hebben wij diverse wanden bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking.