Gratis Demostukje Houtstrips

→ 1 gratis demostukje per bestelling/klant!!!
→ Een demostukje geeft een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid
→ Eénvoudig hier te bestellen

Bekijk al onze soorten Houtstrips!

 

 

Let op! We verstrekken één demostukje per klant/ bestelling. 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Gratis Demostukje Houtstrips

Houtvision wil je graag dat je helemaal tevreden bent met je aankoop! Daarom sturen wij één gratis demostukje naar keuze graag naar je op.

 

 

Waarom een demo-stukje?

Onze houtstrips zijn van hout. Kleuren op foto’s, of verschil in partijen houtstrips kunnen altijd verschillen, aangezien hout een natuurproduct is. Het demo stukje van de Houtstrip is dan een betrouwbaar beeld van hoe de Houtstrips op dat moment werkelijk zijn. Daarom sturen wij je graag een gratis demostukje op van een houtstrip soort naar keuze. Dan kan je zelf de kleur en structuur bekijken en eventueel ergens bij te houden, bijvoorbeeld een reeds bestaande muur, om te kijken of het bij elkaar past.

 

 

Nog beter: kom kijken in onze showroom!

We snappen dat niet iedereen in de mogelijkheid is om even langs te rijden. Vanwege tijdgebrek of de afstand naar onze showroom. Wel is het enige nadeel van een demostukje dat het een relatief klein stukje is en je het niet makkelijk in een groter geheel kan zien. Dat kan dan bij ons in de showroom wel. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van onze Houtstrips. We hebben altijd een grote voorraad liggen, dus gelijk meenemen is vaak geen enkel probleem!

 

 

Unieke Teakhouten Wandbekleding

Houtvision heeft diverse soorten Houtstrips. Zo kan je kiezen uit onze zeer betaalbare Houtstrips Douglas ( € 17,50 per m2!!), maar ook voor zeer duurzame teakhouten kant-en-klare houtstrips uit Indonesië.

Onze teakhouten houtstrips:

  • Borneo de smalste variant, balkjes van 2 cm
  • Bali balkjes van 4 cm
  • Sumatra voor een extra speels-effect balkjes van 2 en 4 cm om-en-om
  • Lombok vierkanten blokjes

 

Houtstrips Sumatra en Lombok zijn tevens geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes of buitenshuis gebruik!

 

 

Houtstrips Bestellen

De houtstrips zijn eenvoudig te bestellen op de site.
Tevens kan je bij ons één gratis demo stukje van de Houtstrip soort bestellen die je aanspreekt. Mocht je een partij houtstrips willen bestellen, maar je hebt ze niet bij ons in de showroom gezien, dan adviseren wij altijd om eerst een demo stukje te bestellen.

Let op! We verstrekken één demostukje per klant/ bestelling. 

 

 

Houtstrips Monteren

Al onze houtstrips zijn gemakkelijk zelf te monteren. Door de kleine afmeting van de wandpanelen zijn ze goed hanteerbaar. Lees hier meer over de montage van houtstrips.

Extra informatie

Gratis Demostukje

Borneo, Bali, Lombok, Sumatra

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen