Gratis Demostukje Houtstrips

 0.00

→ Gratis!!!
→ Een demostukje geeft een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid
→ Eénvoudig hier te bestellen

Bekijk al onze soorten Houtstrips!

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Gratis Demostukje Houtstrips

Houtvision wil je graag dat je helemaal tevreden bent met je aankoop! Daarom sturen wij een gratis demostukje naar keuze graag naar je op.

 

 

Waarom een demo-stukje?

Onze houtstrips zijn van hout. Kleuren op foto’s, of verschil in partijen houtstrips kunnen altijd verschillen, aangezien hout een natuurproduct is. Het demo stukje van de Houtstrip is dan een betrouwbaar beeld van hoe de Houtstrips op dat moment werkelijk zijn. Daarom sturen wij je graag een gratis demostukje op van een houtstrip soort naar keuze. Dan kan je zelf de kleur en structuur bekijken en eventueel ergens bij te houden, bijvoorbeeld een reeds bestaande muur, om te kijken of het bij elkaar past.

 

 

Nog beter: kom kijken in onze showroom!

We snappen dat niet iedereen in de mogelijkheid is om even langs te rijden. Vanwege tijdgebrek of de afstand naar onze showroom. Wel is het enige nadeel van een demostukje dat het een relatief klein stukje is en je het niet makkelijk in een groter geheel kan zien. Dat kan dan bij ons in de showroom wel. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van onze Houtstrips. We hebben altijd een grote voorraad liggen, dus gelijk meenemen is vaak geen enkel probleem!

 

 

Unieke Teakhouten Wandbekleding

Houtvision heeft diverse soorten Houtstrips. Zo kan je kiezen uit onze zeer betaalbare Houtstrips Douglas ( € 17,50 per m2!!), maar ook voor zeer duurzame teakhouten kant-en-klare houtstrips uit Indonesië.

Onze teakhouten houtstrips:

 

Houtstrips Sumatra en Lombok zijn tevens geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes of buitenshuis gebruik!

 

 

Houtstrips Bestellen

De houtstrips zijn eenvoudig te bestellen op de site.
Tevens kan je bij ons een gratis demo stukje van de Houtstrip soort(en) bestellen die je aanspreekt. Mocht je een partij houtstrips willen bestellen, maar je hebt ze niet bij ons in de showroom gezien, dan adviseren wij altijd om eerst een demo stukje te bestellen.

 

 

Houtstrips Monteren

Al onze houtstrips zijn gemakkelijk zelf te monteren. Door de kleine afmeting van de wandpanelen zijn ze goed hanteerbaar. Lees hier meer over de montage van houtstrips.

Extra informatie

Gratis Demostukje

Borneo, Bali, Lombok, Sumatra