Grote Wandklok Industrieel 100 cm

 119.50 143.40

→ Unieke grote Blikvanger!
→ Past in elk (industrieel) interieur
→ Eenvoudig te bestellen
→ 
Keuze uit; afmeting, kleur, becijfering, afwerking
→ 
Compleet met handig ophangsysteem
→ 
Duurzaam hergebruik van sloophout
Verzonden t/m 100 cm doorsnee voor €6,95

 

Maak hieronder de keuze in kleur en behandeling, de cijfer-indeling en eventueel een los potje Hout-Intensifier. De afbeeldingen van de klokken met de cijfer-indeling zijn puur voor de cijfer-indeling en niet voor de kleur.

Kleur en behandeling
Licht zonder Hout-Intensifier
Licht met Hout-Intensifier +€11,95
Donker zonder Hout-Intensifier
Donker met Hout-Intensifier +€11,95
Rood zonder Hout-Intensifier
Rood met Hout-Intensifier +€11,95
Cijfer-indeling
Alle cijfers
12-3-6-9
12-3-5-6-7-8-9
3D-cijfers (los meegeleverd)
Geen cijfers
Potje Hout-Intensifier
Zonder
Met
Clear selection

Grote Wandklok Industrieel 100 cm

Grote Wandklok Industrieel 100 cm is een waar pronkstuk voor in elk interieur! Een klok geeft een huiselijk sfeer en is natuurlijk onmisbaar. Wij maken onze wandklokken van stoer sloophout van kabelhaspels. Bij Houtvision maken we van iets ouds iets nieuws!

 

 

Een Grote Klok Van Sloophout

Bij Houtvision kan je ook terecht voor stoere accessoires, bijvoorbeeld een unieke grote wandklok! Wij gebruiken voor deze klokken sloophout in de vorm van gebruikte houten kabelhaspels.  Wij demonteren de kabelhaspels en gebruiken hiervan de (losse) haspelschijven. Deze schijven verlenen zich er uitstekend voor om er een unieke wandklok van te maken!

Van klein tot groot en van dik tot dun, de klokken zijn niet alleen in alle smaken, maar ook in veel maten te krijgen.
Mogelijke maten zijn bijvoorbeeld: 60 – 70 – 80 – 100 – 120 cm  – en groter!!

 

 

Stel Zelf Je Unieke Klok Samen

Onze Kabelhaspelklokken kan je direct eenvoudig bestellen. Je kan tijdens de bestelprocedure keuze maken uit de afmeting, kleur, soort cijfers en een eventuele behandeling. De klok die je samenstelt is gelijkend aan de kleuren op afbeeldingen die worden vertoond. Hout is een natuurproduct en is dus geen één stuk hout precies hetzelfde. We proberen zoveel mogelijk dezelfde kleurstelling van de klok uit te zoeken. Daarom hebben we hier de onderverdeling gemaakt in twee soorten:

  • Rechtsboven: een donkere oude variant, waarbij de planken zeer geleefd zijn zonder Hout-Intensifier (onbehandeld)
  • Linksboven: een lichte iets minder oude variant met mooi gebruikt hout zonder Hout-Intensifier (onbehandeld)
  • Rechtsonder: een donkere oude variant, waarbij de planken zeer geleefd zijn met Hout-Intensifier (behandeld)
  • Linksonder: een lichte iets minder oude variant met mooi gebruikt hout met Hout-Intensifier (behandeld)

Verschil in behandeling met en zonder Hout-intensifier wasolie

 

Cijfers

In onze webshop hebben we vijf verschillende opties van cijfers op onze stoere wandklokken:

  1. Alle cijfers (zwart gespoten)
  2. De cijfers 12-3-6-9 (zwart gespoten)
  3. Wat speelsere cijfers 12-3-5-6-7-8-9 (zwart gespoten)
  4. Zwarte 3D-cijfers (los meegeleverd)
  5. Geen cijfers (wel inclusief uurwerk en ophangsysteem)

 

De zwart gespoten cijfers worden door middel van sjablonen op de klok aangebracht. Dit geeft een stoer industrieel effect. Tevens hebben we ook de optie voor zwarte 3D-cijfers die je er zelf op kan plakken. Deze ogen weer wat strakker dan de gespoten cijfers. We leveren de 3D-cijfers 12-3-6-9 en de stippen (rondjes) er los bij. Deze zijn voorzien van een sterke plakstrip aan de achterzijde en zijn eenvoudig aan te brengen op de klok.

3D-cijfers zwart op een lichte grote wandklok XLZwarte 3D-cijfers

 

 

Uurwerk En Ophangsysteem

Uurwerk
De wandklokken worden standaard geleverd met een uurwerk (met wijzers/wijzerplaten). Wij gebruiken standaard een Quartz uurwerk. Deze uurwerken staan garant voor een goed en langdurig werkend uurwerk. Stel de tijd niet af door aan de wijzers te draaien!

 

Ophangsysteem
Aan de achterzijde van onze klokken is standaard een degelijk ophangsysteem bevestigd. Deze bestaat uit een stalen kabel, waardoor je de klok eenvoudig op kan hangen. Dit ophangsysteem is sterk genoeg voor het gewicht van de klokken en hangt hierdoor altijd recht.

 

Batterijen
In het uurwerk kan één AA-batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd. De batterijen zijn makkelijk toegankelijk vanaf de achterkant van de klok. Of je kan het uurwerkje zonder al te veel moeite los maken via de voorkant, als je hem niet van de muur wilt halen.

 

 

Hoge Kwaliteit Van Afwerking

Onze Kabelhaspel klokken worden na je persoonlijke keuze mooi opgeschuurd, waardoor er meer leven in de klok ontstaat. We kunnen de wandklok ook behandelen met een wasolie. Ook wel een Hout-Intensifier genoemd. Deze Hout-Intensifier geeft een zeer luxe afwerking aan de klok. De nerven en eventuele noesten worden nog beter zichtbaar en het versterkt de kleur. Tevens kan je bij ons ook terecht voor een los potje Hout-Intensifier. Met dit potje kan je eventueel meerdere klokken behandelen of andere producten van hout.

Hieronder staat een afbeelding van een met Hout-Intensifier behandelde (rechts) en een onbehandelde wandklok (links). Hierbij is goed het verschil te zien.

 

 

Duurzaam Hergebruik Van Sloophout

Deze houten kabelhaspels zijn gebruikt om kabels en leidingen te vervoeren en dan dus uiteindelijk ergens te leggen. Vaak worden deze haspels eenmalig gebruikt en zijn ze daarna overbodig geworden. Dus perfect om dan weer een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een gave wandklok. Het hout van een kabelhaspel kenmerkt zich door zijn grijzige kleur. Vaak zijn er nog diverse stukken (bouten) van (geroest) staal in de ronde openingen van het hout aanwezig.

 

Elke kabelhaspelschijf is uniek, soms met tekst opdruk van het herkomstige bedrijf en weer een andere is compleet in een bedrijfskleur geverfd.

Kabelhaspelschijf

 

 

Grote Wandklok Industrieel 100 cm Samenstellen En Bestellen

Onze Kabelhaspelklokken kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij een klok ook naar je verzenden. De klokken met een afmeting tot 100 cm kunnen gewoon met de reguliere pakketverzendingen mee. Wij rekenen standaard €6,95 verzendkosten voor alle wandklokken tot en met 100 cm doorsnee. Echter de klokken groter dan 100 cm kunnen niet met de reguliere pakketpost mee. We kunnen deze eventueel per koerier verzenden, alleen hangen hier wel andere kosten aan. Wil je toch een klok met grotere afmetingen dan 100 cm verzonden hebben? Dat kan! Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Levertijd

De levertijd van onze grote wandklokken ligt tussen de 2 á 3  weken. Wij versturen door heel Nederland en België.

 

 

Maatwerk

Mocht je nu echt iets helemaal naar je zin willen hebben? En je kan toch niet slagen in de klokken die wij standaard aanbieden in onze shop? Je wilt de cijfers net even anders? Geen paniek! We leveren ook maatwerk in wandklokken. Voor maatwerk kan je het beste bij ons langskomen en zelf je wandklok samenstellen. Kies zelf een mooie haspelschijf uit en ga er lekker zelf mee aan de slag of laat er door ons een complete klok van maken! Neem gerust contact met ons op voor maatwerk van een gave wandklok.

Kabelhaspelklokken in de showroom

Extra informatie

Kleur en behandeling

Licht zonder Hout-Intensifier, Licht met Hout-Intensifier +€11,95, Donker zonder Hout-Intensifier, Donker met Hout-Intensifier +€11,95, Rood zonder Hout-Intensifier, Rood met Hout-Intensifier +€11,95

Cijfer-indeling

Alle cijfers, 12-3-6-9, 12-3-5-6-7-8-9, 3D-cijfers (los meegeleverd), Geen cijfers

Potje Hout-Intensifier

Zonder, Met

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen