Handgemaakt industrieel tafelonderstel geroest staal

→ Tafelonderstel staal in de kleur roest
→ Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering,  Behandeling, Staalkoker, etc.
→ Betaalbaar maatwerk, bijvoorbeeld: Eettafels met staal al vanaf € 395,-

→ Maatwerk zonder meerprijs
→ Voorbeelden in onze showroom 

Beschrijving

Handgemaakt industrieel tafelonderstel geroest staal

Houtvision’s handgemaakt industrieel tafelonderstel geroest staal is één van de eettafels  uit ons uitgebreide assortiment. Uiteraard zijn ook modellen mogelijk. De klant bepaald! Echter doordat de keuze hierdoor zo eindeloos is, hebben we enkele modellen uitgelicht en toegelicht.

 

Naast ons assortiment aan blauwstalen tafel onderstellen, heeft Houtvision ook onderstellen in geroest staal. Dit product roest niet verder. Dit frame wordt standaard behandelt met een blanke- of bijenwas. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk.

 

Geroest Staal Voor Extra Robuustheid

Nieuw bij Houtvision is geroest staal voor onder onze meubelen.
Dit geroeste staal schuren wij licht en werken wij vervolgens af met een beschermende lak.

 

Houtvision heeft ook verroest leuke accessoires, kijk hier!

 

Gerecycled Staal

Ons assortiment stalen frames en onderstellen worden gemaakt uit gerecycled materiaal en worden volgens authentieke methoden handmatig gelast, zodat ze allen uniek zijn in hun soort.

 

Staal voor buiten

In principe kunnen we al onze meubelen, dus ook eettafels, geschikt maken voor het gebruik buitenshuis en in de tuin. Het staal moet hiervoor wel worden behandeld.  Wij laten de stalen onderstellen hiervoor poedercoaten, hierdoor is het staal beschermd tegen de weersinvloeden. Tevens is niet elke sloophout soort geschikt voor een eettafelblad voor gebruik in de tuin. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Industriële Meubelen Bij Houtvision

Bij Houtvision stel je zelf je (eet)tafel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij, als je een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed, door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.

 

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijgt u de volgende dag vrijblijvend een offerte toegestuurd.

 

Na een akkoord houden wij u persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor je meubel.

 

Wij vragen géén aanbetaling en als u het meubel niet mooi zou vinden hoeft u hem niet af te nemen!

 

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. Een eettafel kunt u bij ons al bijvoorbeeld vanaf € 395,- samenstellen.