Handgemaakt industrieel tafelonderstel staal model A-frame

 

→ Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering,  Behandeling, Staalkoker, etc.
→ Betaalbaar maatwerk, bijvoorbeeld: Eettafels met staal al vanaf € 395,-

→ Maatwerk zonder meerprijs
→ Kom graag eens langs in onze showroom
→ Gerecycled materiaal, zowel het stalen frame en het sloophouten tafelblad

→ Geheel met de hand gemaakt
→ Uniek en stevig design

Voor meer informatie of de eindeloze mogelijkheden, neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Beschrijving

Handgemaakt industrieel tafelonderstel staal model A-frame

Een stoer metalen frame in de vorm van een A. Alle maten en kokerprofielen zijn hierin mogelijk. Van bijvoorbeeld erg grove 10×10 cm dik kokerprofiel of juist een heel fijn kokerprofiel van 3×3 cm. Dit laatste model oogt een stuk moderner.

 

Dit frame wordt standaard behandelt met een blanke- of bijenwas. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk.

 

Gerecycled Staal

Ons assortiment stalen frames en onderstellen worden gemaakt uit gerecycled materiaal en worden volgens authentieke methoden handmatig gelast, zodat ze allen uniek zijn in hun soort.

 

Onderstel Van Blauwstaal

Voor onze frames en onderstellen gebruiken wij blauwstaal of ook wel warmgewalst staal genoemd. Blauwstaal is populair in designontwerpen en toepassingen in de interieurbouw. Over het staal ligt een laagje, de zogeheten walshuid, dat een warme, blauwachtige gloed creëert. Een bijzonder materiaal dat op bijzondere manieren wordt toegepast.

 

Staal In Kleur!

Het stalen frame is uiteraard in alle mogelijke afmetingen verkrijgbaar en kan neutraal of in alle 213 RAL-Classic kleuren gecoat worden. Wij hebben een RAL-kleurenwaaier liggen.

 

 

Industriële Meubelen Bij Houtvision

Bij Houtvision stel je zelf je (eet)tafel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij, als je een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed, door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.

 

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijgt u de volgende dag vrijblijvend een offerte toegestuurd.

 

Na een akkoord houden wij u persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor je meubel.

 

Wij vragen géén aanbetaling en als u het meubel niet mooi zou vinden hoeft u hem niet af te nemen!

 

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. Een eettafel kunt u bij ons al bijvoorbeeld vanaf € 395,- samenstellen.