Houtvision's Ontwerp

Tafelonderstellen Staal

Tuintafels

Eettafels van Houtvision

Bij Houtvision stel je zelf je eettafel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij.
Voor als je een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.

 

Tafelonderstel

Daarnaast is de keuze in een onderstel voor een eettafel ook zeer breed. Door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

We hebben diverse soorten en maten handgemaakte onderstellen in ons assortiment:

Staat jou model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Houten Eettafels

Wij van Houtvision staan garant voor een uniek en niet massa geproduceerde eettafel en toch zeer betaalbaar!

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. Een eettafel kunt u bij ons al bijvoorbeeld vanaf € 395,- samenstellen.

 

Behandeling Meubelen

Houtvision’s meubelen kunnen worden behandelt met een (blanke-)was of wasolie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk. Onze meubelen zijn standaard onbehandeld.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!

 

Showroom Met Sloophout

In onze showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.