Wandplanken

Enig resultaat

 • Wandplank Op MaatMeer informatie

  → Stoere wandplank met sloophout
   Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering,  Behandeling, Staalkoker, etc.
  → Handgemaakte stalen plankdragers
  → Betaalbaar maatwerk

   Maatwerk zonder meerprijs

  Kijk, ruik, voel en proef ons hout! Kom langs in onze showroom!

   

  Offerte op maat aanvragen

  Wandplank op maat

 

Wandplanken

Bij Houtvision kan je ook terecht voor stoere wandplanken van oud robuust hout in combinatie met industriële plankdragers . Naast ons standaard assortiment aan wandplanken kan je bij Houtvision ook zelf je wandplank samen stellen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een wandplank zit er voor iedere smaak wat bij.
Voor als je een wat strakkere plank of juist een heel robuust geleefde plank zoekt en alles daar tussenin.

100+ soorten sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Houtvision vindt dat gebruikt hout een tweede leven verdient. Met meer dan 30 jaar ervaring in pallet- en sloophout hebben wij een groot netwerk voor restpartijen van de mooiste sloophout-soorten.

Wij selecteren de fraaiste stukken en recyclen zo het hout naar een prachtig nieuw meubel op maat of bijvoorbeeld een decoratieve wandbekleding van sloophout.

Enkele populaire houtsoorten zijn bijvoorbeeld:

Tevens bieden wij ook betaalbare alternatieven aan voor bijvoorbeeld oude wagondelen, zie hiervoor tribune planken.

Stalen Plankdragers

Daarnaast is de keuze in een stalen plankdrager voor een wandplank ook zeer breed. Door meerdere dikte staalprofiel en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

We hebben enkele standaard stalen handgemaakte plankdragers in ons assortiment:

Plankdragers staal; industrieel zwaar, stoer staal, metaal breed en metaal breed zwaar

Van links naar rechts:

 • – Metaal Breed Zwaar
 • – Metaal Breed
 • – Stoer Staal
 • – Industrieel Zwaar

Staat jouw model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Handwerk Voor Een Unieke Wandplank

Doordat de wandplanken geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. Dit geldt niet alleen voor onze wandplanken, maar ook voor de meubels die wij maken. Bij ons kan je terecht voor betaalbaar maatwerk van accessoires, sloophout en meubelen.

Houtvision staat garant voor een uniek en niet massa geproduceerde producten en toch zeer betaalbaar!

Accessoires van Houtvision

Houtvision heeft leuke, decoratieve accessoires voor binnen- en buitenshuis. Onze accessoires zijn uniek en functioneel. De combinatie van oud sloophout met (geroest) staal is helemaal hip!

Een greep uit ons diverse accessoire assortiment:

Wandplanken samenstellen en bestellen

Onze Wandplank(en) kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij de wandplank(en) ook naar je verzenden. Het merendeel van de wandplank pakketten zijn gewoon te verzenden als zijnde pakketpost. Via het product kan je de keuze maken in sloophout soort, behandeling van het hout, afmeting van de wandplank, soort plankdragers, behandeling van de plankdragers en eventueel de kleur van de plankdragers. We kunnen de plankdragers in elke gewenst RAL kleur laten poedercoaten.

Showroom In Zevenhuizen

Wil je ons complete aanbod sloophout zien, kom dan gerust kijken in onze showroom in Zevenhuizen. Tevens hebben we altijd een grote partij sloophout op voorraad. Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zoek bij ons zelf je sloophout uit.