Houtstrips Bali

 64.75

→ € 59,95 per m²
→ Uniek teak en hardhout uit Indonesië
→ Bekijk ook onze andere soorten!
→ Gemakkelijk bevestigen d.m.v. kit/ lijm
→ Geschikt voor binnenshuis
→ Gratis demo stukje leverbaar voor een goed beeld
→ Verzending via palletdienst

Houtvision biedt haar Houtstrips scherp aan! Wij berekenen in de kostprijs de verzendkosten niet door aan de klant zoals andere aanbieders van houtstrips dit wel doen.  Hierdoor zijn onze zendingen van Houtstrips niet kosteloos, maar omgerekend wat andere aanbieders dan vragen voor hun houtstrips nogsteeds scherp geprijsd!

Bestel hier je gratis demostukje.

Verpakt per 9 stuks = 1,08 m² = € 64,75 per doos

Houtstrips Bali
Clear selection

Beschrijving

Houtstips Bali

Houtstrips Bali hebben wij in een maatvoering van kleine balkjes van 4cm breed en diverse lengtes. De balkjes zijn in potdeksel verband gemonteerd, hierdoor ontstaat een natuurlijk speels effect. Doordat het ene balkje iets meer dan de ander uitsteekt, lijkt het hout alsware tot leven te komen. Dit zorgt voor een 3D-effect.

 

De kleine balkjes zitten vastgelijmd op dunne plaatjes, de plaatjes hebben een trapsgewijs verband. Door het trapsgewijs kunt u niet de individuele plaatjes uit elkaar halen als er een hele muur mee is bekleed en bovendien is geen één plaatje precies hetzelfde.

 

Kenmerken Houtstrips Bali

Lengte: ± 60 cm
Breedte: ± 20 cm
Dikte: ± 2,5 cm
Materiaal: Teakhout
Gemonteerd op: houten plaatjes
Toepassing: binnenshuis
Verpakt per 9 stuks = 1,08 m² per doosje.

 

Houtstrips Bali kosten bij ons maar € 59,95 per m².

 

Zelf Houtstrips Monteren

Al onze houtstrips zijn gemakkelijk zelf te monteren. Door de kleine afmeting van de panelen zijn ze goed hanteerbaar.  Op redelijk vlakke ondergronden zijn ze te bevestigingen door middel van een goede kit, onze voorkeur gaat uit naar een High-Tack kit, deze kit is extreem sterk. Wil je de panelen bevestigen op een ondergrond die niet vlak is of waar kit slecht op hecht , dan adviseren wij om eerst een houten plaat (bijvoorbeeld een spaanplaat) tegen de wand/ muur te bevestigen. Monteer deze houten plaat dan door middel van schroeven/pluggen tegen de wand aan. En monteer dan vervolgens de houtstrip panelen met kit of lijm (bijvoorbeeld constructielijm) tegen de houten plaat aan. Breng de kit/ lijm op de achterzijde van een houtstrip paneel aan. Druk hem dan stevig aan op de plek op de muur/wand waar je hem wilt hebben, houdt hem een paar seconde vast. Voor het op maat maken zijn de panelen goed te zagen met een cirkelzaag of decoupeerzaag.

 

Behandeling En Onderhoud Van Houtstrips

Onze houtstrips hoeven voor gebruik niet behandeld te worden. Mocht je dit toch willen, omdat je bijvoorbeeld wilt dat ze wat donkerder worden, is behandeling mogelijk. De houtstrip panelen zijn eenvoudig te behandelen met bijvoorbeeld een meubel was of wasolie.

 

Houtstrips schoonmaken? Dit kan met een stoffer, stofzuiger of een vochtige doek. Zorg ervoor dat het hout niet te nat wordt (bij de houtstrips met kunststof matje maakt dat niet uit).

 

Houtstrips Bestellen

Onze houtstrips kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij de houtstrips ook naar je verzenden. De houtstrips zijn alleen te bestellen per doos (we leveren geen losse stukjes mee). De verzending van houtstrips gebeurd met pallet verzending, omdat dit qua afmetingen en gewicht niet meer met de reguliere pakketverzendingen mee kan.
Wil je maar een paar dozen verzonden hebben, neem dan contact met ons op.

 

Gratis Demo-Stukje 

Tevens kan je bij ons een demo stukje van de Houtstrips Bali bestellen. Mocht je een partij houtstrips willen bestellen, maar je hebt ze niet bij ons in de showroom gezien, dan adviseren wij altijd om eerst een demo stukje te bestellen. Kleuren op foto’s, of verschil in partijen houtstrips kunnen altijd verschillen, aangezien hout een natuurproduct is. Het demo stukje van de Houtstrip is dan een betrouwbaar beeld van hoe de Houtstrips op dat moment werkelijk zijn.

 

De mooiste Houtstrips uit Indonesië!

Onze Houtstrips zijn vervaardigd uit 100 % gerecycleerd materiaal. Deze worden Samengesteld in Indonesië . De panelen worden gemaakt uit oude wrakken van kleine en middelgrote bootjes, en teak huisjes. Elk muurpaneel heeft zijn eigen unieke verhaal en looks. De panelen zijn milieu vriendelijk doordat er geen bebossing voor wordt gekapt, maar dus geheel gerecycled worden!
De panelen zijn onderhoudsvrij, zorgen voor een betere akoestiek, en kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

Teak en hardhout wordt opgekocht van oude boten en gebouwtjes.
Het proces staat hier onder uitgebeeld.

oorsprong1 oorsprong2 oorsprong3 oorsprong4 oorsprong5

Extra informatie

Houtstrips Bali

Doos a 1,08 m²