Houtstrips Borneo

 64.75

→ € 59,95 per m²
→ Uniek teak en hardhout uit Indonesië
→ Bekijk ook onze andere soorten!
→ Gemakkelijk bevestigen d.m.v. kit/ lijm
→ Geschikt voor binnenshuis
→ Verzending €7,25 per doos, vanaf 9 dozen palletverzending

Houtvision biedt haar Houtstrips scherp aan! Wij berekenen in de kostprijs de verzendkosten niet door aan de klant zoals andere aanbieders van houtstrips dit wel doen.  Hierdoor zijn onze zendingen van Houtstrips niet kosteloos, maar omgerekend wat andere aanbieders dan vragen voor hun houtstrips nogsteeds scherp geprijsd!

Bestel hier je gratis demostukje.

Verpakt per 9 stuks = 1,08 m² = € 64,75 per doos

Houtstrips Borneo
Clear selection

Houtstips Borneo

Houtstrips Borneo hebben wij in een maatvoering van kleine balkjes van 2 cm breed en diverse lengtes. De balkjes zijn in potdeksel verband gemonteerd, hierdoor ontstaat een natuurlijk speels effect. Doordat het ene balkje iets meer dan de ander uitsteekt, lijkt het hout als ware tot leven te komen. Dit zorgt voor een 3D-effect.

 

De kleine balkjes zitten vastgelijmd op dunne houten plaatjes, de plaatjes hebben een trapsgewijs verband. Door het trapsgewijs kunt u niet de individuele plaatjes uit elkaar halen als er een hele muur mee is bekleed en bovendien is geen één plaatje precies hetzelfde.

Verschil tussen de Houtstrips Bali en Borneo

Boven Houtstrips Borneo en onder Houtstrips Bali

Let Op! De balkjes bij Houtstrips zijn aanzienlijk smaller (2cm) dan bijvoorbeeld houtstrips Bali. Houdt hier rekening mee dat Houtstrips Borneo een stuk drukker ogen.

 

 

Kenmerken Houtstrips Borneo

Lengte: ± 60 cm
Breedte: ± 20 cm
Dikte: ± 2,5 cm
Materiaal: Teakhout
Gemonteerd op: houten plaatjes
Toepassing: binnenshuis
Verpakt per 9 stuks = 1,08 m² = € 64,75 per doos

 

Houtstrips Borneo kosten bij ons maar € 59,95 per m².

 

Zelf Houtstrips Monteren

Al onze houtstrips zijn gemakkelijk zelf te monteren . Door de kleine afmeting van de panelen zijn ze goed hanteerbaar.  Op redelijk vlakke ondergronden zijn ze te bevestigingen door middel van een goede kit, onze voorkeur gaat uit naar een High-Tack kit, deze kit is extreem sterk. Wil je de panelen bevestigen op een ondergrond die niet vlak is of waar kit slecht op hecht , dan adviseren wij om eerst een houten plaat (bijvoorbeeld een spaanplaat) tegen de wand/ muur te bevestigen. Monteer deze houten plaat dan door middel van schroeven/pluggen tegen de wand aan. En monteer dan vervolgens de houtstrip panelen met kit of lijm (bijvoorbeeld constructielijm) tegen de houten plaat aan. Breng de kit/ lijm op de achterzijde van een houtstrip paneel aan. Druk hem dan stevig aan op de plek op de muur/wand waar je hem wilt hebben, houdt hem een paar seconde vast. Voor het op maat maken zijn de panelen goed te zagen met een cirkelzaag of decoupeerzaag.

 

Behandeling En Onderhoud Van Houtstrips

Onze houtstrips hoeven voor gebruik niet behandeld te worden. Mocht je dit toch willen, omdat je bijvoorbeeld wilt dat ze wat donkerder worden, is behandeling mogelijk. De houtstrip panelen zijn eenvoudig te behandelen met bijvoorbeeld een meubel was of wasolie.

 

Houtstrips schoonmaken? Dit kan met een stoffer, stofzuiger of een vochtige doek. Zorg ervoor dat het hout niet te nat wordt (bij de houtstrips met kunststof matje maakt dat niet uit).

 

Houtstrips Bestellen

Onze houtstrips kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij de houtstrips ook naar je verzenden. De houtstrips zijn alleen te bestellen per doos (we leveren geen losse stukjes mee). De houtstrips worden per doos verzonden. De kosten voor 1 doos verzenden is €7,25. Dus wil je 5 dozen verzonden hebben kost het je 5x €7,25 = €36,25. Vanaf 9 dozen en meer  gaan we over op een palletverzending (€65,-). Wij verzenden ook naar België.

 

 

Gratis Demo-Stukje Van Houtstrip Naar Keuze

Tevens kan je bij ons een demo stukje van de Houtstrips Borneo bestellen. Mocht je een partij houtstrips willen bestellen, maar je hebt ze niet bij ons in de showroom gezien, dan adviseren wij altijd om eerst een demo stukje te bestellen. Kleuren op foto’s, of verschil in partijen houtstrips kunnen altijd verschillen, aangezien hout een natuurproduct is. Het demo stukje van de Houtstrip is dan een betrouwbaar beeld van hoe de Houtstrips op dat moment werkelijk zijn.

 

 

De Mooiste Houtstrips Uit Indonesië!

Onze Houtstrips zijn vervaardigd uit 100 % gerecycleerd materiaal. Deze worden samengesteld in Indonesië . De panelen worden gemaakt uit oude wrakken van kleine en middelgrote bootjes, en teak huisjes. Elk muurpaneel heeft zijn eigen unieke verhaal en looks. De panelen zijn milieu vriendelijk doordat er geen bebossing voor wordt gekapt, maar dus geheel gerecycled worden!
De panelen zijn onderhoudsvrij, zorgen voor een betere akoestiek, en kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

Teak en hardhout wordt opgekocht van oude boten en gebouwtjes.
Het proces staat hier onder uitgebeeld.
oorsprong1oorsprong2oorsprong3oorsprong4oorsprong5Het hout voor de houtstrips komen uit een legaal gekapt bos, duurzame en milieuvriendelijk houtstrips. Indonesian Legal Wood.

Extra informatie

Houtstrips Borneo

Doos a 1,08 m²

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen