Industrie Hout

→ €12,50 per plank dit komt neer op €49,50 per m2
→ 50+ jaar Uniek, doorleefd oud hout

→ Robuuste accenten van o.a. oude stalen slotbouten
→ Vele toepassingen mogelijk, waaronder: meubelen, muren, vloeren, decoratie
→ Goedkoop (maar vooral ook mooi!) alternatief op wagonplanken en barnwood

 

Beschrijving

Industrie Hout

Industrie Hout is stoer oud, geleefd sloophout met gaten waarin oude stalen slotbouten zitten. Oude nagels zijn zichtbaar en geen één plank is hetzelfde. Tevens zijn de roestafdrukken die de olievaten hebben achtergelaten nog goed zichtbaar op de planken.

 

Afmetingen en Prijs

De planken zijn maximaal 180 cm lang en allemaal 3 cm dik, de breedte varieert van 10 cm tot ongeveer 15 cm breed. Het meest voorkomende is 14 cm breed.

 

Wij verkopen dit hout voor € 49,50 per m2 ( € 12,50 per plank).

 

Hout met karakter

Industriehouten planken zijn afkomstig van oude haven bakken. Deze oude haven bakken werden, zoals de naam al zegt, vroeger gebruikt in de haven. Hierin werd stukgoed vervoerd en verscheept, o.a., olievaten. De roestafdrukken die de olievaten hebben achtergelaten in de loop van de jaren zijn nogsteeds goed zichtbaar. De oude haven bakken zijn veel in handen geweest, dit geeft veel sfeer en karakter aan het sloophout.

 

Het is stoer oud, geleefd sloophout met gaten waarin oude stalen slotbouten zitten. Oude nagels zijn zichtbaar en geen één plank is hetzelfde.

 

Ons Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!