Al onze afgebeelde meubelen zijn door onze klanten samengesteld en door ons gemaakt. Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen en heb je vrij keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering, Behandeling, Staalkoker, etc. Wij maken meubelen met oud gebruikt hout en voornamelijk met een stalen onderstel. Je hebt bij ons een sidetable op maat al vanaf €300,- per strekkende meter!

Sidetables van Houtvision

Bij Houtvision stel je zelf je industriële sidetable samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij. Voor als je een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.

 

Stalen Onderstel

Daarnaast is de keuze in een onderstel/ frame voor een sidetable ook zeer breed. Door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Afmetingen

Of je nu op zoek bent naar een groot of kleine sidetable, wij kunnen vrijwel alles realiseren. Alle afmetingen en modellen zijn mogelijk. Hierboven zijn diverse afbeeldingen van sidetables die we tot nu toe hebben gemaakt. Staat jou model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Betaalbaar Maatwerk

Bij Houtvision staat u garant voor een uniek en niet massa geproduceerde sidetable en toch zeer betaalbaar!

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk.

 

Behandeling Meubelen

Houtvision’s meubelen kunnen worden behandelt met een (blanke-)was of wasolie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk. Onze meubelen zijn standaard onbehandeld.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen géén aanbetalingen als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!

 

Showroom Met Sloophout

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout. Ook hebben we diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.