Al onze afgebeelde meubelen zijn door onze klanten samengesteld en door ons gemaakt. Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen en heb je vrij keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering, Behandeling, Staalkoker, etc. Wij maken meubelen met oud gebruikt hout en voornamelijk met een stalen frame. Je hebt bij ons een tv-meubel op maat (open, géén deuren) al vanaf €400,- per strekkende meter!

Industriële tv-meubels van Houtvision

Bij Houtvision kan je geheel zelf je tv-meubel naar eigen smaak en wensen samenstellen. Maatwerk is ons specialisme. Bij ons kan je terecht voor unieke, industriële tv- meubels op maat. Hierboven zijn diverse voorbeelden van tv-meubels te zien die we tot nu toe hebben gemaakt. Staat jou model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Tip: meet je apparatuur op zodat je weet hoe groot het meubel moet zijn.

 

Echt Oud Gebruikt Hout

Zo kan je een keuze maken uit één van onze vele en unieke soorten sloophout, maar ook de maat en uitvoering is geheel naar wens aan te passen. Met keuze uit tientallen houtsoorten zit er voor iedere smaak wat bij, of je nu wat strakker of juist heel robuust geleefd hout zoekt en alles daar tussenin.

 

Stalen Frame

Daarnaast is de keuze in een stalen frame voor een tv-meubel ook zeer breed. Door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Industriële Tv-Meubels

Houtvision maakt voornamelijk meubelen met hout & staal. Ons karakteristieke oude hout in combinatie met een strak stalen frame zijn een musthave voor elk interieur! Bij ons kan je niet alleen terecht voor tv-meubels met een industriële look, maar ook voor diverse andere soorten maatwerk meubelen.

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Bij Houtvision staat je garant voor een uniek en niet massa geproduceerd tv-meubel en toch zeer betaalbaar! Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij géén meerprijs voor maatwerk.

 

Hoge Kwaliteit Van Afwerking

Wij streven naar een hoge kwaliteit van afwerking van onze producten en meubelen. Het hout voor onze meubelen word na je persoonlijke keuze mooi opgeschuurd, waardoor er meer leven in het hout ontstaat. Houtvision’s meubelen kunnen worden behandelt met een Hout-intensifier. Deze versterkt de kleur en er ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen een aanbetaling als het meubel in productie wordt genomen. Het resterende bedrag willen we graag voldaan hebben voordat het meubel hier de deur uitgaat. Onze prijzen zijn exclusief bezorging, maar we willen het wel voor je regelen. Als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen (dan krijg je je aanbetaling terug)! We willen graag een meubel maken die helemaal naar je zin is!

 

Showroom In Zevenhuizen

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout. Ook hebben we diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.