Kabelhaspel Klokken

Unieke eyecatcher
→ Mogelijke maten: 60 – 70 – 80 – 100 – 120 cm  – en groter!!
Karlsson uurwerk, met lange wijzerplaten
→ Oude haspels uit de Nederlandse industrie
→ Haspels vanaf 100cm kunnen alleen afgehaald worden!

Beschrijving

XXL – Kabelhaspel Klokken

Ook de 12 in een dozijn huistuinenkeuken klokken zat?
Kom dan is naar Houtvision voor een grote XXL- klok van een stoere gebruikte kabelhaspel en maak zelf een keuze uit verschillende maten en uitvoeringen.
Zo hebben we zeer oude waarbij de planken zeer geleefd zijn, maar ook tamelijk nieuwere met mooi gebruikt hout.

 

 

Wandklok Industrieel

Onze haspel wandklokken zijn een unieke eye-catcher aan de muur/wand en staan gaaf in bijna elk interieur! Door het geleefde hout, de achtergebleven bouten/nagels/nietjes, de aparte kleuren die sommige hebben stralen ze een industriële sfeer uit.
Mogelijke maten: 60 – 70 – 80 – 100 – 120 cm  – en groter!!

 

 

Hoge kwaliteit van afwerking

Onze Kabelhaspel klokken worden na uw persoonlijke keuze zeer mooi opgeschuurd, waardoor er meer leven in de klok ontstaat, daarnaast wordt de haspel voorzien van een uurwerk van Karlsson. Met dit uurwerk heeft u garantie dat hij de lange wijzerplaten nog lang en tijds vast zal laten rond draaien. Met goede batterijen gaat hij meer dan een jaar mee.

We kunnen alle cijfers op de klok zetten of enkel een speels gedeelte, dit gaat allemaal in overleg en hier hebben wij voorbeelden van bij ons in de showroom. Zo vinden wij een cijfer combinatie van bijvoorbeeld 5-6-7-8- en 12 en de rest niet, erg stoer staan!
De batterijen zijn makkelijk toegankelijk vanaf de achterkant van de klok of het uurwerkje kan zonder al te veel moeite los worden gemaakt als je hem niet van de muur wilt halen

 

Kabelhaspel klok

 

 

Groot Aanbod In Houten Kabelhaspels 

Houtvision heeft een grote voorraad in kabelhaspels in complete en gedemonteerde uitvoering (losse schijven). Elke schijf is uniek, soms met tekst opdruk van het herkomstige bedrijf en weer een andere is compleet in een bedrijfskleur geverfd.
Uiteraard kan je zelf hier een keuze in maken naar eigen smaak en wensen.

 

 

Duurzaam Hergebruik Van Sloophout

Deze houten kabelhaspels zijn gebruikt om kabels en leidingen te vervoeren en dan dus uiteindelijk ergens te leggen. Vaak worden deze haspels eenmalig gebruikt en zijn ze daarna overbodig geworden. Dus perfect om dan weer een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een gave wandklok. Het hout van een kabelhaspel kenmerkt zich door zijn grijzige kleur. Vaak zijn er nog diverse stukken (bouten) van (geroest) staal in de ronde openingen van het hout aanwezig.

 

 

Kabelhaspelklok bestellen

Onze Kabelhaspelklokken kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij een klok ook naar je verzenden. De klokken met een afmeting tot 100 cm kunnen gewoon met de reguliere pakketverzendingen mee. Echter de klokken groter dan 100 cm niet. We kunnen deze eventueel per koerier verzenden, alleen hangen hier wel andere kosten aan.

Extra informatie

Maat

60cm, 80cm