Kast op Maat

→ Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering,  Behandeling, Staalkoker, etc.
→ Betaalbaar maatwerk, bijvoorbeeld: Eettafels met staal al vanaf € 395,-

→ Maatwerk zonder meerprijs
→ Kom graag eens langs in onze showroom

 

Beschrijving

Industriële kast van Houtvision

Bij Houtvision stel je zelf je kast samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten zit er voor iedere smaak wat bij, of je nu wat strakker of juist heel robuust geleefd hout zoekt en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in staal ook zeer breed. Door verschillende dikte en modellen kokerprofiel van staal, en door onze professionele lasser, is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt rekenen wij géén meerprijzen voor maatwerk. Een eettafel bijvoorbeeld kan je bij ons  al vanaf € 395,- samenstellen.

 

 

Afmetingen

Of je nu op zoek bent naar een kast voor in de gang of voor een grote kast voor in de woonkamer, wij kunnen vrijwel alles realiseren. Alle afmetingen zijn mogelijk. Hierboven zijn diverse voorbeeld foto’s van kasten die we tot nu toe hebben gemaakt. Staat jou model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!

 

 

100+ Soorten Sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment sloophout in diverse soorten en maten. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

 

Showroom In Zevenhuizen

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.