Bij Houtvision hebben wij diverse gebruikte houtsoorten op voorraad die volgens onze klanten op hun ‘Mangohout’ lijken. Hier hebben wij diverse voorbeelden van en kunnen hier verder alles over uitleggen en laten zien. Bij ons stel je geheel zelf je meubel samen met jou Mangohout!

 

Mangohout Meubelen op maat koop je bij Houtvision!

 

 

Beleef de Mangohout hype bij Houtvision!

Mangohout is een houtsoort die door veel meubelfabrikanten wordt aangeboden. Hedendaags zie je de term ‘Mangohout’ overal terug. In onze grote assortiment 100+ sloophout hebben we meerdere houtsoorten die volgens onze klanten op hun ‘Mangohout’ lijken, omdat deze planken alle uiterlijke kenmerken hebben van dit hout.

 

Meubelen van Mangohout

Bij Houtvision kan je geheel zelf je meubel naar eigen smaak en wensen samenstellen. Wij bieden maatwerk in de breedste zin van het woord! Zo kan je een keuze maken uit één van onze vele en unieke soorten sloophout, maar ook de maat en uitvoering is geheel naar wens aan te passen. Daarnaast is de keuze in een (stalen) onderstel ook zeer breed. Door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren. Doordat wij alleen maatwerk leveren, rekenen wij géén meerprijs voor maatwerk!

 

Het Verhaal Volgens Ons Achter Het Nu Wel Zo Beruchte Mangohout

De term ‘mangohout’ is naar ons idee meer een verzonnen naam voor de vele meubels uit het verre oosten. Deze meubels uit landen zoals India en Indonesië worden massaal gekocht door Europese bedrijven. De samenstelling van het hout is een mix van houtsoorten uit lokale bossen, zeer leuk hout, maar zeker geen of niet altijd mango hout.
Doordat Nederlandse bedrijven graag met termen werken voor Google vindbaarheid is deze bijnaam ontstaan. Echt mango hout is niet of nauwelijks te vinden en zou tevens een stuk duurder zijn.

 

Koop los Mangohout bij Houtvision!

Diverse winkelketens verkopen Mangohout verwerkt in meubelen. Wij verkopen het look-a-like Mangohout ook los. Dus wil je nu zelf aan de gang gaan met dit hout kom het hout dan zelf uitzoeken. In ons grote assortiment sloophout zit er altijd wel een houtsoort bij die je aanspreekt. Mocht jezelf nou niet zo’n handige klusser zijn. Wij maken ook gave meubelen op maat met gaaf oud sloophout en staal.

 

100% Gerecycled Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

 

Houtvision’s Ontwerp

Houtvision’s ontwerp meubelen zijn meubelen die tot stand zijn gekomen in samenspraak met de klant en door Houtvision gemaakt. Wij hebben deze meubels uitgelicht, omdat wij het uiteindelijke resultaat erg leuk vinden en wij denken dat deze meubels ook in de smaak vallen bij jou! Uiteraard zijn andere sloophout soorten, staalkokerprofielen en afmetingen ook allemaal mogelijk ,maar omdat de keuze zo eindeloos is willen we je deze meubels niet laten ontgaan. Uiteindelijk is alles mogelijk bij Houtvision!

 

Houtvision staat garant voor een uniek en niet massa geproduceerd meubel en toch zeer betaalbaar!