Mangohout

→ Hardhout
→ Orgineel hout
→ Prachtige vlam tekeningen
→ Duurzaam
→ Milieuvriendelijk
→ Losse verkoop, zelf uitzoeken
→ € 25,- per m2

Beschrijving

Mangohout planken

De naam zegt het al maar van dit hout is afkomstig van de bomen waar mango’s aangroeide. De groenblijvende boom kan een hoogte van 40 m bereiken. Meubels uit mangohout zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen. Mangohout is een hardhout soort.

 

Wat Is Hardhout?

Hardhout is een verzamelnaam voor alle harde en duurzame houtsoorten. Met hardhout wordt over het algemeen het hout van loofbomen (loofhout) bedoeld, in tegenstelling tot dat van naaldbomen (naaldhout). Over het algemeen groeien loofbomen langzamer en geven ze daardoor harder hout dan naaldbomen.
Hardhout is over het algemeen duurzamer en beter bestand tegen weersinvloeden.

 

Ons Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

Afmetingen en prijs

De Mangohout planken zijn ongeveer 1,10 meter lang. De breedte van de plank varieert tussen de 10 tot 13 cm en de plank is rond de 1,5 cm dik.

Mangohout kost € 25,- per m2.