Mangohout

→ € 25,- per m2
→ Afmeting 1 plank: 120 cm (Lang) x 10 cm (Breed) x 2 cm (Dik)

→ Orgineel hout
→ Prachtige vlam tekeningen
→ Duurzaam
→ Milieuvriendelijk
→ Losse verkoop, zelf uitzoeken

Beschrijving

Mangohout

Mangohout is een houtsoort die door veel meubelfabrikanten wordt aangeboden. Hedendaags zie je de term ‘Mangohout’ overal terug. Hout van de Mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en sterk, maar ook nog eens duurzaam! En daarom nu enorm geliefd in de meubelindustrie. In onze grote assortiment 100+ sloophout hebben we ook een houtsoort die wij de naam ‘Mangohout’ hebben gegeven, omdat deze planken alle uiterlijke kenmerken hebben van het hout afkomstig van de Mangoboom.

 

 

Afmetingen en prijs

De Mangohout planken die wij verkopen zijn ongeveer 120 cm lang. De planken zijn ongeveer 10 cm breed en 2 cm dik. Wij verkopen de planken alleen in deze afmeting!

 

Mangohout kost € 25,- per m2.

 

 

Duurzame planken van de Mangoboom

De naam zegt het al maar van dit hout is afkomstig van de bomen waar mango’s aangroeide. De groenblijvende boom kan een hoogte van 40 m bereiken en heeft een dikke stam van 3 tot 5 meter omtrek. Meubels uit mangohout zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen.

 

 

Koop bij Houtvision los Mangohout

Diverse winkelketens verkopen Mangohout verwerkt in meubelen. Wij verkopen het Mangohout ook los. Dus wil je nu zelf aan de gang gaan met dit hout kom het hout dan zelf uitzoeken. In ons grote assortiment sloophout zit er altijd wel een houtsoort bij die je aanspreekt. Mocht jezelf nou niet zo’n handige klusser zijn. Wij maken ook gave meubelen op maat met gaaf oud sloophout en staal.

 

Wij verkopen echt gebruikt oud hout! En bij ons mag je ook langskomen voor 1 plank!

 

 

100% gerecycled Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

 

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

 

Showroom In Zevenhuizen

Wil je ons complete aanbod sloophout zien, kom dan gerust kijken in onze showroom in Zevenhuizen. Tevens hebben we altijd een grote partij sloophout op voorraad. Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken.

 

Zoek bij ons zelf je sloophout uit.