Picknicktafels

Enig resultaat

 • Picknicktafels Zuid-HollandMeer informatie

  → Prijzen vanaf € 295,-
  → 5 jaar garantie op Vuren hout (behandeld)
  → 10 jaar garantie op Grenen hout (behandeld)
  → Oersterk
  → Zware Baddinghouten Balken
  → Ook voor bedrijven/ horeca
  → Diefstal- en hufterproof!

  Kijk, ruik, voel en proef ons hout! Kom langs in onze showroom!

   

  Offerte op maat aanvragen

  Picknicktafel Baddinghout

Picknicktafels van Houtvision

Bij Houtvision kan je ook terecht voor stoere Picknicktafels. Deze kan je geheel zelf samen stellen naar eigen wensen en smaak. Bepaal zelf de afmetingen, afwerking en behandeling. We maken deze picknicktafels van zware baddinghouten balken. Naast picknicktafels maken wij ook diverse andere tuinmeubelen.

Diefstal- en hufterproof

De meeste tuinmeubelen maken wij van baddinghouten balken. Baddinghout ook balkenhout genoemd, zijn balken van 15CM breedt x 5,5CM dik en zijn daarom zeer robuust. Baddinghouten meubelen worden geschroefd, gelijmd, geschuurd en eventueel op kleur gemaakt.

Door de zware en robuuste kwaliteit van het hout zijn onze meubels van baddinghout diefstal- en hufterproof!

Baddinghouten Balken

Ons baddinghout heeft dienst gedaan in de bouw als bekistingsschotten van viaducten. De uitstraling van de meubels is daarom mooi doorleefd grijsachtighout!

Baddinghout hebben we in twee houtsoorten, vuren en grenen. Beide houtsoorten hebben een lange levensduur en zijn van zware, robuuste kwaliteit. Behandeld baddinghout gaat zo’n 10-15 jaar mee.

Een behandeling voor dit product is optioneel, denk aan een grey of een white wash. Kom graag eens langs in onze showroom om dit product te bewonderen.

Tuinmeubelen voor bedrijven/ horeca

Baddinghout ook balkenhout genoemd, zijn balken van 15CM breedt x 5,5CM dik en zijn daarom zeer robuust. Baddinghouten meubelen worden geschroefd, gelijmd, geschuurd en eventueel op kleur gemaakt. Door de robuuste kwaliteit en grote afmetingen zijn de tuinmeubelen ook prima geschikt voor gebruik in de horeca. We kunnen meubels maken van wel 5 meter lang!

Stel Zelf Je Meubel Samen

Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 3 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor je meubel. Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!