Mona Lisa cortenstaal

 119.50 127.00

Een eye-catcher voor elk interieur
→ Een duurzame verfraaiing voor in de tuin
→ In blank (zwart) en geroest cortenstaal
Een uniek schilderij
→ Met eventueel een gave lijst van sloophout
Sober, robuust en stoer!

Interesse? Of heb je een vraag over de Mona Lisa van cortenstaal, neem gerust contact met ons op.

 

Let op! Cortenstaal is een natuurproduct, dus elk stuk cortenstaal roest/kleurt anders. Hoe langer het cortenstaal buiten wordt gelegd, hoe intenser de roest kleur.

Afmeting (cm)
Uitvoering
Geroest
Blank
Geroest bijenwas +€7,50
Clear selection
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Mona Lisa schilderij van geroest cortenstaal

Dit heeft nog niemand!  De Mona Lisa van cortenstaal voor een stoer en robuuste uitstraling in je interieur.  Heel gaaf voor bijvoorbeeld op de muur boven je bankstel, maar hij zal zeker ook niet misstaan in je tuin als decoratie. Ook heel gaaf met een lijst eromheen van sloophout, uit onze collectie, dan wordt het een uniek schilderij voor aan de muur!

 

 

De Mona Lisa geeft in combinatie met sloophout een industriële look aan het interieur.

 

 

Cortenstaal

Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het staal krijgt door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen. De toplaag roest, maar het onderliggende staal roest niet. De kleur van cortenstaal wordt roestiger naarmate het langer wordt blootgesteld aan het weer, maar doordat alleen de buitenste laag roest gaat het staal tientallen jaren mee.

 

Mona Lisa (ook La Gioconda genoemd) is de titel van een waarschijnlijk tussen 1503 en 1506 geschilderd werk van Leonardo da Vinci, dat nu in het Louvre hangt.  De Mona Lisa is één van de bekendste schilderijen ter wereld.

 

 

En nu door Houtvision ook verkrijgbaar als  een modern schilderij in eigentijds cortenstaal! 

 

 

Levering en montage

De Mona Lisa kan zowel in blank cortenstaal als in al geroest cortenstaal geleverd worden.

 

De Mona Lisa kan eenvoudig gemonteerd worden door er in de hoeken gaten in te boren en te bevestigen met schroeven in de muur. We kunnen de Mona Lisa ook leveren inclusief voorgeboorde gaten. Voor een diepte effect kan de Mona Lisa ook gemonteerd worden door middel van magneten op de muur/wand te bevestigen. Deze kunnen we op verzoek inclusief leveren.

Bovengenoemde prijs van de Mona Lisa is exclusief lijst.

 

Wil je de Mona Lisa met een lijst eromheen van sloophout of op een bord van sloophout (zoals productfoto), neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra informatie

Afmeting (cm)

62 x 67

Uitvoering

Geroest, Blank, Geroest bijenwas +€7,50