Mos Maatwerk

Veel keuze aan leuke decoratie voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.
Kom eens langs om ons assortiment te bewonderen in onze showroom.

→ Originele wanddecoratie
→ Verschillende soorten en kleuren mos
→ Leverbaar in meerdere maten
→ 100 verschillende soorten sloophout
Met of zonder lijst van sloophout
→ Voor in elk interieur
Voor bedrijven
→ 100% natuurlijk
→ Onderhoudsvrij & duurzaam

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk. Je kan ons ook e-mailen

Beschrijving

Mos Maatwerk

Naast ons bestaande assortiment aan mos schilderijen bieden wij ook mos maatwerk aan. Wil je de lijsten bijvoorbeeld in een andere afmeting of met een andere houtsoort is dit ook mogelijk. Of wil je er helemaal geen lijst omheen kan dat ook. Tevens is er ook veel mogelijk in de verschillende soorten en kleuren mos die we aanbieden.

 

Mos Schilderij

We hebben 100+ verschillende soorten sloophout op voorraad. Zo kan je het mos schilderij  helemaal naar eigen smaak samenstellen. In onze showroom kunnen we tevens de verschillende soorten mos laten zien.

 

De mos schilderijen worden door ons zelf met liefde en zorg gemaakt!

 

 

Mos Wand

Mocht je interesse hebben in een mos wand maatwerk project, is het handig om bij ons langs te komen. Wij kunnen mos wanden maken helemaal naar eigen smaak en stijl. We hebben keuze uit verschillende soorten mos, o.a. bolmos en verschillende kleuren rendiermos.

 

 

Het Mos

Bolmos (Leucobryum glaucum), ook wel bolletjesmos of kussentjesmos genoemd. Bolmos is een bladmos die voorkomt op zure grond in bossen, heiden en venen. Het bolmos kan tot 4 centimeter hoog worden en heeft dunne, naaldvormige blaadjes.

 

Rendiermos (Cladina) behoort tot de korstmossen, zijn struikvormig, groen-grijs gekleurd en hebben holle mergloze vertakkingen. De naam rendiermos is afgeleid van de vorm van de ‘plant’ die op een hertengewei lijkt.

 

Rendiermos is bij ons leverbaar in verschillende kleuren; lentegroen, limoengroen, donkergroen en woudgroen. Tevens zijn mixen van kleuren mogelijk.

 

 

Creëer met onze mos schilderijen en mos wanden een botanische tuin aan de muur. Een betaalbare en duurzame manier van verfraaiing binnenshuis.  Door de mooie vel groene kleuren geeft het een mooi contrast met de lijst van oud sloophout. Het mos geeft een gevoel van welbehagen en heeft tevens een geluidsisolerende werking. Je kan een mos schilderij ook gebruiken op plekken waar geen planten mogelijk zijn, zowel thuis als op kantoor.