Mos Maatwerk

Veel keuze aan leuke decoratie voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.
Kom eens langs om ons assortiment te bewonderen in onze showroom.

→ Originele wanddecoratie
→ Verschillende soorten en kleuren mos
→ Leverbaar in meerdere maten
→ 100 verschillende soorten sloophout
Met of zonder lijst van sloophout
→ Voor in elk interieur
Voor bedrijven
→ 100% natuurlijk
→ Onderhoudsvrij & duurzaam

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk. Je kan ons ook e-mailen

Beschrijving

Mos Maatwerk

Naast ons bestaande assortiment aan mos schilderijen bieden wij ook maatwerk aan. Wil je de lijsten bijvoorbeeld in een andere afmeting of met een andere houtsoort is dit ook mogelijk. Of wil je er helemaal geen lijst omheen kan dat ook. Tevens is er ook veel mogelijk in de verschillende soorten en kleuren mos die we aanbieden.

 

Mocht je interesse hebben in een mos maatwerk project, is het handig om bij ons langs te komen. We hebben 100 verschillende soorten sloophout op voorraad. Zo kan je het mos schilderij of je mos wand helemaal naar eigen smaak samenstellen. In onze showroom kunnen we tevens de verschillende soorten mos laten zien.

De mos schilderijen worden door ons zelf met liefde en zorg gemaakt!

 

Creëer met onze mos schilderijen een botanische tuin aan de muur. Een betaalbare en duurzame manier van verfraaiing binnenshuis.  Door de mooie vel groene kleuren geeft het een mooi contrast met de lijst van oud sloophout. Het mos geeft een gevoel van welbehagen en heeft tevens een geluidsisolerende werking. Je kan een mos schilderij ook gebruiken op plekken waar geen planten mogelijk zijn, zowel thuis als op kantoor.

 

Klik hier voor ons standaard mos assortiment.