Mos schilderij rendiermos

 95.00 410.00

Veel keuze aan leuke decoratie voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.
Kom eens langs om ons assortiment te bewonderen in onze showroom.

→ Originele wanddecoratie
→ Verschillende soorten en kleuren mos
→ Leverbaar in meerdere maten
→ Met een gave lijst van sloophout
→ Voor in elk interieur
→ 100% natuurlijk
→ Onderhoudsvrij & duurzaam

Afmetingen (cm)
Mos
Lentegroen
Donkergroen
Limoengroen
Woudgroen
Lijst
Scandinavisch Hout
Oud Pallet Hout
Balken Hout +€15
Clear selection
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Mos schilderij van diverse kleuren rendiermos

Vergeet jij ook altijd de planten binnenshuis water te geven? En houden ze het daardoor nooit lang vol? Met het gevolg  dat je weer naar het tuinplantencentrum kan om nieuwe planten te halen? Wij hebben de oplossing! Onze mos schilderijen zijn onderhoudsvrij en hoef je geen water te geven! En toch hebben ze de uitstraling van levende planten, een tuintje aan de muur het gehele jaar door!

 

Een mos schilderij met een stoere lijst van sloophout geeft een industriële look aan je interieur.

 

Creëer met onze mos schilderijen een botanische tuin aan de muur. Een betaalbare en duurzame manier van verfraaiing binnenshuis.  Door de mooie vel groene kleuren geeft het een mooi contrast met de lijst van oud sloophout. Het mos geeft een gevoel van welbehagen en heeft tevens een geluidsisolerende werking. Je kan een mos schilderij ook gebruiken op plekken waar geen planten mogelijk zijn, zowel thuis als op kantoor.

 

 

Het mos

Rendiermos (Cladina) behoort tot de korstmossen, zijn struikvormig, groen-grijs gekleurd en hebben holle mergloze vertakkingen. De naam rendiermos is afgeleid van de vorm van de ‘plant’ die op een hertengewei lijkt.

 

Rendiermos is bij ons leverbaar in verschillende kleuren; lentegroen, limoengroen, donkergroen en woudgroen. Tevens zijn mixen van kleuren mogelijk.

 

 

Het mos is gepreserveerd, dit houdt in dat het behandeld is en blijft zoals het nu is. Het mos behoudt zijn kleur en flexibiliteit. Het is echt mos, wat niet meer leeft, maar er wel levend uitziet en voelt. Het mos is geurloos. Het mos is alleen binnenshuis te gebruiken. Water geven is niet nodig en tevens niet aan te raden, omdat water de kleur uit het product kan spoelen. Het mos behoeft geen onderhoud.

 

 

De lijsten

In ons standaard assortiment is er keuze uit 3 verschillende lijsten van verschillende soorten sloophout.

 

De sloophouten lijsten:

Scandinavisch: een lijst in schilderij model (hoeken verstek) in een licht grenen houtsoort. Deze lijst heeft een Scandinavische uitstraling.

Oud Pallet Hout: een lijst in molenwiek verband van grijs/bruinig oud pallet hout. Deze lijst heeft een industriële uitstraling.

Balken hout: een lijst van een zwaar, wat donkerder, bruine houten balken frame. Deze lijst heeft een stoere, robuuste uitstraling. Deze heeft een meerprijs van 15 euro.

 

Levering en montage

De mos schilderijen worden door ons zelf met liefde en zorg gemaakt! Hierdoor is er buiten ons standaard assortiment ook maatwerk mogelijk.

Onze mos schilderijen hebben een levertijd van 1-2 weken.  Bezorging mogelijk.

De mos schilderijen zijn voorzien van bevestigingen aan de achterzijde voor wandmontage.

 

Intresse? Of een vraag, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen (cm)

40×40, 40×60, 40×80, 60×60, 60×80, 60×100, 80×80, 80×100, 80×120

Mos

Lentegroen, Donkergroen, Limoengroen, Woudgroen

Lijst

Scandinavisch Hout, Oud Pallet Hout, Balken Hout +€15