Ons verhaalHoutvision is een creatief klein familie bedrijf! Vader (Rob), zoon (Robbert), dochter (Nathalie) en zelfs moeder zorgen ervoor dat Houtvision is zoals het is!
Rob is voornamelijk de verkopende kracht van het bedrijf en zorgt ervoor dat we altijd een leuk variërend aanbod hebben aan verschillende oude sloophout soorten.

Robbert is voornamelijk te vinden in de werkplaats. Hij is de handigste van de familie en hij maakt de meubelen.

Nathalie is het manusje-van-alles. Voornamelijk zit ze op het kantoor en houdt zich bezig met de site en social media.

 

Het ontstaan

Houtvision is ontstaan vanuit een pallethandel.
Deze pallethandel is gezamenlijk opgezet door Vader en Zoon (Rob en Robbert).

In het midden van de steigerhout trend ontstond er een vraag voor echte oude houtsoorten met veelal een bruinig karakter in plaats van het grijs -witte van steigerhout.
Op dat moment hadden wij in de voorraad van de pallets ook oude kisten met zeer oude en geleefde planken staan. Hierdoor ontstond het idee om deze planken her te gebruiken.
Na menig sloopwerk is er van deze planken een leuke voorbeeld muur gemaakt bij het ouderlijk huis. Met wat advertenties via marktplaats kwamen de eerste klanten voor dit sloophout.


Ons eerste sloophouten muurtje

 

Na een poosje werd de eerste versie van de website gemaakt en de naam ‘Houtvision’ bedacht.
Met het blijven zoeken naar gebruikte soorten hout is Houtvision langzaam aan het groeien met een steeds grotere voorraad in gebruikte, oude sloophout soorten.
Het hout komt op dit moment niet alleen uit de pallet-wereld binnen, maar ook uit oude vloeren, gebouwen, bouwplaatsen, meerpalen, etc.

 

Nog steeds wordt al het hout gerecycled uit oude middelen en wordt geen nieuw hout aangeschaft.

 

Maatwerk

Het begin van de trend met industriële meubelen met stalen frames gaf Houtvision een nieuw idee om geheel maatwerk meubelen hierin te gaan maken.
Bovendien weten wij een goede lasser die dit voor ons wilde gaan uitvoeren.
Met de grote voorraad in gebruikt hout, de afmetingen en modellen staal, zijn de mogelijkheden aan maatwerk vrijwel eindeloos. Bij ons kan je geheel zelf je meubel laten samenstellen en we rekenen hier geen meerprijs voor.

Na enige jaren ervaring in de industriële meubelen, wordt het team in 2018 uitgebreid.
Naast vader en zoon verzorgt zus (Nathalie) de internet kant.

 

Onze werkwijze

Via onze website willen wij je een selectie laten zien van ons assortiment. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen om ons volledige assortiment te bekijken. Wij bieden grote overzichtelijke demoborden van ons hout, je kan het zelf uitzoeken in ons overdekte magazijn.

Nadat je zelf een keuze hebt gemaakt aan sloophout, kokerprofiel staal, afmetingen, enzovoorts dan kunnen we onder het genot van een bakje koffie een vrijblijvende offerte samenstellen.

Na enkele dagen ontvang je van ons per mail een prijsopgave. Tevens bieden wij ook andere alternatieven met bijvoorbeeld een andere houtsoort, voor een scherpe prijs en om zo altijd iets passendst aan te kunnen bieden.

Zie je er toch vanaf, geen probleem! Maar wel zo netjes om even een mailtje terug te sturen!

 

 

Neem direct contact op met ons voor extra informatie of een vrijblijvende offerte.

Demoborden
In onze showroom vind u diverse demoborden met daarop onze houtsoorten. Overzichtelijk gesorteerd en in verschillende kleuren gebeitst.
Leveringsgebied
Houtvision uit Zevenhuizen levert al onze houtproducten door heel Nederland. Onze projecten zijn o.a. uitgevoerd in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.
Beste kwaliteit
Wij verkopen alleen de beste kwaliteit hout. In onze showroom kunt u zelf het hout van uw keuze uitzoeken.

Ons team

Nathalie van den Bos-Storm
Manusje van alles
Rob Storm
Eigenaar
Robbert Storm
Eigenaar