Maatwerk tafels meerpalen hout voor gehandicaptenzorg

Houtvision heeft weer mooi maatwerk geleverd in de vorm van grote, gave tafels. Dit keer met oud hout van meerpalen met een stalen onderframe. Hout afkomstig van meerpalen is hardhout. Wij hebben twee verschillende soorten hardhout afkomstig van meerpalen. Dat is Groenhart en Basralocus hout.
De bladen van deze tafels zijn gemaakt van Basralocus hardhout. De tafels dienen als zijnde eettafel voor in de kantine en vergadertafel. Deze tafels zijn wel 4 meter lang! Langere lengtes zijn zelfs ook nog mogelijk! Bepaal bij ons zelf de afmetingen van je zelf samengestelde meubel(s).

 

 Klik hier voor meer meerpalen hout.

 

Gehandicaptenzorg Stichting Ipse de Bruggen in Nieuwveen

Landgoed Ursula (40 hectare) ligt in het centrum van Nieuwveen, Zuid-Holland. Er wonen 450 mensen met een verstandelijke beperking. De samenstelling van de woongroepen is divers. Zo komen we tegemoet aan de verschillende behoeften van bewoners. Ook crisisopvang en tijdelijk verblijf zijn mogelijk op landgoed Ursula. Daarnaast zijn er allerlei vormen van dagbesteding, van bakkerij tot atelier, en volop recreatiemogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.