Rustiek Eiken Boomstamtafel

→ Unieke Rustieke Boomstamtafel
→ Boonstamtafelblad van oud Eikenhout
→ Past in elk interieur
→ Haal de natuur in huis!
→ Geschikt voor Scandinavische inrichting door lichte kleur hout

→ Mooie, gevlamde houttekeningen en noesten
→ Industriële look in combinatie met een stalen onderframe
→ Veel overeenkomsten met Meerpalen hout
→ Stel zelf je meubel samen
→ Bewerken en behandelen door ons mogelijk
→ Prijs op aanvraag

Kijk, ruik, voel en proef ons hout! Kom langs in onze showroom!

 

Offerte op maat aanvragen

Rustiek Eiken Boomstamtafel

Een Rustiek Eiken Boomstamtafel van Houtvision is een eye-catcher voor in elk interieur! Wat voor woonstijl je ook hebt, een boomstamtafel past overal. Door de combinatie met een stalen onderframe geef je je interieur een stoer industriële uitstraling.  Door de natuurlijke uitstraling en de grillige vorm van de randen van een boomstamtafel haal je de natuur in huis! En denk je aan de natuur, denk je aan de Scandinavische inrichting! Waar deze tafel door zijn lichte kleur erg goed in past.

 

Elke boomstamtafel heeft dus zijn eigen grillige zijkanten, een eigen patroon van jaarringen en knoesten. Elke boomstamtafel is uniek!

 

 

 

Boomstambladen Rustiek Eikenhout 

De tafelbladen van de eettafel rustiek eiken zijn zoals de naam al zegt van eikenhout. Eikenhout is geliefd om zijn grove vlammen, spiegels en (open) noesten. Eikenhout is een hardhout soort. In ons assortiment 100+ soorten sloophout hebben we nog meer hardhout soorten. Is je smaak gevallen op onze boomstambladen van oud eiken, bekijk dan zeker ons luxe Meerpalen hout!

 

 

Eiken- en Meerpalen hout overeenkomsten

Eiken Hout en Meerpalen Hout zijn twee totaal verschillende houtsoorten toch hebben ze erg veel gemeen:

  • → Zowel Meerpalen hout als Eikenhout zijn beide harde en duurzame hardhout      soorten. Beide zijn robuust en van zware kwaliteit.
  • → Bij beide houtsoorten is de natuur goed terug te zien. Dit kenmerkt zich in de grillige randen van het hout/ boomstam, de grote (open)noesten, natuurlijke barsten en scheuren, gevlamde houttekeningen en mooie spiegels
  • → Beide soorten hebben een zeer luxe uitstraling
  • → Beide zijn oud, gebruikt hout met een geschiedenis! Ze hebben beide elders dienst gedaan, dus worden nu dan weer hergebruikt! Dus milieuvriendelijk!
  • → Beide soorten zijn goed bewerkbaar, behandelbaar en uiteraard ook ‘schoon-gezaagd’ (door Vandiktebank gehaald) verkrijgbaar, dan zonder de grillige randen
  • → Van beide houtsoorten maken wij unieke op maat gemaakte meubelen. Wij blinken vooral uit in unieke tafelbladen in combinatie met een stalen onderframe.

 

Boomstamtafel Eikenhout
Boomstamtafel van Eikenhout grillige randen

Boomstamtafel vs Meerpalen Hout

 

 

Meerpalen houten Eettafels
Eettafel Meerpalen Hout Groenhart grillige randen

Eettafel meerpalen hout met stalen onderframe staalkokerprofiel 1*10cm met tafelblad van Meerpalenhout Groenhart

 

 

De nieuwe trend: Meubelen van Meerpalen hout!

Het is gewoon een feit: een tafelblad van Meerpalen hout is veel unieker dan een boomstamtafel. En zoals je hierboven kan lezen, net zo luxe en duurzaam! Wij verkopen ook onze boomstamtafels met alle liefde en overgave, alleen zijn wij persoonlijk meer gecharmeerd van Meerpalen sloophout.

 

De boomstamtafel is tot op hebben nogsteeds erg geliefd in elk interieur. Wij hopen dat meubelen gemaakt van Meerpalen hout net zo geliefd worden als Boomstambladen Eikenhout! Ons hart heeft het in ieder geval al veroverd! 

 

 

Afmetingen Eettafels

Al onze eettafels zijn in elk gewenste afmeting te realiseren. Dit geldt niet alleen voor het tafelblad maar ook voor het staalkokerprofiel. Voor de boomstamtafel in de productgalerij hebben wij gekozen voor een staalkokerprofiel van 5×12 cm. Het stalen onderframe is het model omgekeerde U. Hierin is de keuze ook naar eigen smaak. Op onze site vindt je diverse modellen van eettafels die wij al eerder hebben gemaakt, uiteraard is er veel meer mogelijk!

 

 

Stel zelf je meubel samen

Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen