Sidetable Industrieel

→ Sidetable van Industrie Hout
→ Sloophout met slotbouten en geroeste kringen van olievaten
→ Industriële look
→ Stalen onderstel
→ Betaalbaar maatwerk

→ Maatwerk zonder meerprijs
→ Kom graag eens langs in onze showroom

Beschrijving

Sidetable Industrieel

Sidetable Industrieel is een uniek meubel van echt oud sloophout. In dit geval sloophout van Industrie Hout. Uiteraard zijn andere houtsoorten ook mogelijk. In ons grote 100+ assortiment aan sloophout, kan je altijd wat naar je zin vinden. Ook het model en de afmetingen bepaal jezelf. Sidetable Industrieel is enkel een voorbeeld van één van de eindeloze mogelijkheden.

 

Wij maken unieke, originele meubelen op maat. Ben je op zoek naar iets anders dan anders en helemaal naar eigen wensen en smaak, kom dan bij ons langs! We laten je graag de mogelijkheden zien.

 

 

Echt oud gebruikt hout

Voor deze sidetable hebben we gekozen voor een sloophout-soort van Industrie Hout. Industrie Hout kenmerkt zich door zijn geleefde uiterlijk, de aanwezige slotbouten en roest afdrukken van oude olievaten. In ons assortiment 100+ soorten sloophout hebben we nog meer sloophout soorten die bij je in de smaak kunnen vallen.

 

Een greep uit onze collectie:

 

 

Een Stalen Onderstel

De keuze in een onderstel voor een sidetable is bij ons zeer breed. Door meerdere dikten staalkokerprofiel en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren. Onze stalen onderstellen worden met de hand gelast en zijn dus niet massa geproduceerd!

We hebben diverse soorten en maten handgemaakte onderstellen in ons assortiment:

Bovengenoemde onderstellen staan afgebeeld onder eettafels, veel modellen zijn ook mogelijk onder een sidetable.
Staat jou model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. De prijs is afhankelijk van de sloophout soort, wel of geen staal, afmetingen, behandelingen en het werk wat wij erin steken. Hierdoor ontstaat een uniek meubel.

 

 

Behandeling Meubelen

Houtvision’s meubelen kunnen worden behandelt met een (blanke-)was of wasolie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke glans. Uiteraard zijn andere behandelingen in overleg ook mogelijk. Onze meubelen zijn standaard onbehandeld.

 

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen! We willen dat het meubel gewoon helemaal naar je zin is!

 

 

Showroom In Zevenhuizen

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout. Ook hebben we diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken.