Skyline Rotterdam Cortenstaal

 69.50 147.00

Een eye-catcher voor elk interieur
→ Een duurzame verfraaiing voor in de tuin
→ In blank (zwart/grijs) en geroest cortenstaal
→ Industriële woonaccessoires
→ Verzonden in heel Nederland en België

 

Let op! Cortenstaal is een natuurproduct, dus elk stuk cortenstaal roest/kleurt anders. Hoe langer het cortenstaal buiten wordt gelegd, hoe intenser de roest kleur.

Afmetingen (cm)
Uitvoering
Geroest
Blank
Geroest bijenwas +€7,50
Clear selection

De Skyline van Rotterdam in geroest cortenstaal

Prachtige Skyline Rotterdam voor een stoer en robuuste uitstraling in je interieur.  Heel gaaf voor bijvoorbeeld op de muur boven je bankstel, in je slaapkamer boven je bed, maar hij zal zeker ook niet misstaan in je tuin als decoratie.

 

De Skyline Rotterdam geeft in combinatie met sloophout een industriële look aan het interieur.

 

Cortenstaal

Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het staal krijgt door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen. De toplaag roest, maar het onderliggende staal roest niet. De kleur van cortenstaal wordt roestiger naarmate het langer wordt blootgesteld aan het weer, maar doordat alleen de buitenste laag roest gaat het staal tientallen jaren mee.

 

Rotterdam heeft een unieke, kenmerkende skyline en daarom reden genoeg om de Skyline Rotterdam aan onze collectie toe te voegen. Onze Skyline is modern en strak met rechte lijnen, met de bekendste gebouwen en bruggen van onze mooie havenstad Rotterdam.
De skyline Rotterdam is onder andere opgebouwd uit de Erasmusbrug, de Van Breinenoordbrug, de Maastoren, Gebouw Delftse Poort en uiteraard Rotterdams hoogste en bekendste gebouw de Euromast.

 

 

Levering en montage

De Skyline Rotterdam kan zowel in blank cortenstaal als in al geroest cortenstaal geleverd worden.

 

De Skyline kan eenvoudig besteld worden en verzonden. We bezorgen in heel Nederland en België.

 

De Skyline is op elke gewenste ondergrond te monteren. Door middel van schroeven of een goede (high-teck)kit.

 

 

Maatwerk

Ook heel gaaf op een wand van ons sloophout, creëer zo je eigen originele wanddecoratie thuis of op de zaak. Je favoriete stad aan de wand of muur! Wil je een stalen figuur op een gaaf wandbord van een sloophout-soort naar keuze neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Extra informatie

Afmetingen (cm)

85×21, 175×44

Uitvoering

Geroest, Blank, Geroest bijenwas +€7,50

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! Tijdelijk aangepaste openingstijden ivm de verhuizing naar ons nieuwe pand!

Openingstijden:

Maandag/Woensdag/Vrijdag
13:00-18:00

Woensdag koopavond
18:00-20:00

Zaterdag
10:00-15:00

Op vriendelijk verzoek zijn andere openingstijden ook te realiseren

Stuur hier graag een verzoek voor via email : Info@houtvision.nl
Of Whatsapp: 0610570160

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld!

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

showroom houtvision zevenhuizenshowroom houtvision zevenhuizenshowroom houtvision zevenhuizen

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie. Afrekenen graag met contant geld. Je kan bij ons (nog) niet pinnen.

Graag betalen met contant geld!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina).

 

Houtvision
Knibbelweg 36A
2761JE Zevenhuizen (Zuid-Holland)