Skyline Rotterdam Cortenstaal

 69.50 147.00

 

Een eye-catcher voor elk interieur
→ Een duurzame verfraaiing voor in de tuin
→ In blank (zwart) en geroest cortenstaal
→ Met 3D-effect
Sober, robuust en stoer!

Interesse? Of heb je een vraag over de Skyline Rotterdam van cortenstaal, neem gerust contact met ons op.

 

Let op! Cortenstaal is een natuurproduct, dus elk stuk cortenstaal roest/kleurt anders. Hoe langer het cortenstaal buiten wordt gelegd, hoe intenser de roest kleur.

Afmetingen (cm)
Uitvoering
Geroest
Blank
Geroest bijenwas +€7,50
Clear selection
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

De Skyline van Rotterdam in geroest cortenstaal

Prachtige Skyline Rotterdam voor een stoer en robuuste uitstraling in je interieur.  Heel gaaf voor bijvoorbeeld op de muur boven je bankstel, in je slaapkamer boven je bed, maar hij zal zeker ook niet misstaan in je tuin als decoratie.
Ook heel gaaf op een wand van ons sloophout, creëer zo je eigen originele wanddecoratie thuis of op de zaak. Je favoriete stad aan de wand of muur!

 

De Skyline Rotterdam geeft in combinatie met sloophout een industriële look aan het interieur.

 

Cortenstaal

Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het staal krijgt door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen. De toplaag roest, maar het onderliggende staal roest niet. De kleur van cortenstaal wordt roestiger naarmate het langer wordt blootgesteld aan het weer, maar doordat alleen de buitenste laag roest gaat het staal tientallen jaren mee.

 

Rotterdam heeft een unieke, kenmerkende skyline en daarom reden genoeg om de Skyline Rotterdam aan onze collectie toe te voegen. Onze Skyline is modern en strak met rechte lijnen, met de bekendste gebouwen en bruggen van onze mooie havenstad Rotterdam.
De skyline Rotterdam is onder andere opgebouwd uit de Erasmusbrug, de Van Breinenoordbrug, de Maastoren, Gebouw Delftse Poort en uiteraard Rotterdams hoogste en bekendste gebouw de Euromast.

 

Levering en montage

De Skyline Rotterdam kan zowel in blank cortenstaal als in al geroest cortenstaal geleverd worden.

 

De Skyline Rotterdam kan aan de wand of muur bevestigd worden door middel van magneten. Deze worden, indien gewenst, inclusief geleverd. Door deze manier van monteren komt de Skyline Rotterdam iets van de muur af, waardoor een 3D-effect gecreëerd word. De Skyline Rotterdam is leverbaar in twee maten.

 

Extra informatie

Afmetingen (cm)

85×21, 175×44

Uitvoering

Geroest, Blank, Geroest bijenwas +€7,50