Tuinders kisten hout

→  Gaaf oud gebruikt sloophout
→  € 15,- per m2
→ Zelf uitzoeken uit grote voorraad
→ Zeer gevarieerd in soorten en maten

Beschrijving

Oud tuinders kisten sloophout.

Dit hout is afkomstig van oude tuinders kisten. Deze tuinders kisten werden gebruikt om planten en bloemen in te transporteren. Dat deze kisten al echt zijn is te zien aan de verkleuringen van het hout. De kleuren van het hout variëren van licht bruin tot iets donkerder bruin en vergrijsd bruin. Dit geeft een leuk speels effect door deze kleuren door elkaar heen te gebruiken. Het hout heeft een mooie houttekening en her der zijn de knoesten zichtbaar.

 

Leuk oud sloophout

Met dit hout kan je alle kanten op. Bijvoorbeeld leuk voor wandbekleding, of om een meubel van te maken. Wat ook erg gaaf is, maak er gave verwarming ombouw van. Wees creatief en ga lekker aan het doe-het-zelven!

 

Ons hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

Afmetingen en prijs

De planken zijn 1,35 meter lang, ongeveer 10 cm breed en rond de 2 cm dik.

Dit leuke oude hout kost €15,-/m2.