Verzenden

Hier vind je informatie over het verzenden van een bestelling. Wil je meer informatie, kijk dan bij Meeste gestelde vragen. Is jouw vraag alsnog niet beantwoord? Mail dan naar info@houtvision.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord van ons krijgt.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar op openingstijden. Krijg je geen gehoor? We zijn ook bereikbaar via Whatsapp contact.

 

 

Levertijd

Bestellingen van producten via de webshop/telefonisch/mondeling

De levertijd van de producten die via onze site te bestellen zijn, staat vermeldt bij het product zelf.

 

Bestellingen van meubelen

De levertijd van (maatwerk)meubelen ligt rond de 4 weken. Je wordt tijdens het proces door ons persoonlijk op de hoogte gehouden.

 

 

Aflevering

Bestellingen van producten via de webshop/telefonisch/mondeling

Bestellingen die via Post.NL gaan worden vaak al de volgende werkdag thuis bezorgd. Zie voor verdere informatie de site van Post.NL. Als de verzending via een koerier/ palletverzending gaat informeren wij je over de mogelijkheden. Ook in dit geval is je bestelling al vaak binnen 1-5 werkdag(en) thuis bezorgd. We bieden ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons af te halen.

 

Bestellingen van meubelen

Wij zijn een kleinschalig persoonlijk bedrijf en we hebben weinig tijd voor bezorgingen. Je kan gratis gebruik maken van onze leenaanhangwagen. Omdat de aanhangwagen vaak geleend wordt, is het wel handig deze van te voren te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op. Mocht je nou echt niet de mogelijkheid hebben om je meubel(en) zelf op te komen halen, kunnen we in overleg en tegen betaling eventueel bezorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Verzendkosten

Bestellingen van producten via de webshop/telefonisch/mondeling

Wij berekenen de verzendkosten van onze producten één op één door aan de klant. Een standaard pakketverzending via Post.NL kost €6,95. De grotere/zwaardere pakketten kosten €13,25. Bij elk product zijn bij de bestelling de bijkomende verzendkosten zichtbaar. Bij afwijkende afmetingen schakelen wij een koerier in. We zorgen er altijd voor de scherpste verzendprijs! Tevens bieden wij de mogelijkheid aan voor palletverzending. Palletverzendingen zijn al mogelijk vanaf €70,-.

 

Bestellingen van meubelen

Wij bezorgen niet standaard, maar de mogelijkheid is er wel. In overleg en tegen betaling is er eventueel bezorging mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Status van mijn bestelling

Bestellingen van producten via de webshop/telefonisch/mondeling

Vanzelfsprekend houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling (per email). In de meeste gevallen gaat de bestelling mee met Post.NL, dan krijg je een Track & Trace nummer. Met dit nummer kan je je bestelling volgen. Wordt je bestelling door een koerier/ palletverzending verzonden, dan spreken we een datum af en kan je je bestelling dan verwachten.  Je wordt dan via de koerier/palletverzending verder op de hoogte gehouden.

 

Bestellingen van meubelen

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 3 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd.Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor je meubel.

 

 

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen van producten via de webshop/telefonisch/mondeling

Een bestelling wordt pas verzonden nadat het gehele bedrag is voldaan. Wij zorgen ervoor dat je bestelling degelijk verpakt wordt, zodat het product onbeschadigd en in goede staat bezorgd wordt.

 

Bestellingen van meubelen

Wij streven naar een hoge tevredenheid van onze klanten. We willen gewoon dat het meubel wat we voor je maken helemaal naar je zin is! Daarom vragen wij géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen! Bij het ophalen van je meubel(en) graag contant geld meenemen. Je kan bij ons niet pinnen.

 

 

Voor speciale verzoeken inzake betaling en verzending kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per email.

 

 

Retourneren

Hier vind je informatie over het retourneren van een bestelling. Het retourneren gaat enkel op voor de producten die te bestellen zijn in onze webshop. Meubelen en producten die wij speciaal op maat maken voor de klant, kunnen niet geretourneerd te worden.

 

 

Retourneren van producten via de webshop/telefonisch/mondeling:

Mocht een product niet aan je wensen voldoen, kan deze zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Dit moet wel binnen 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt gebeurd zijn.

 

Retourformulier

De te retourneren producten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien te zijn van de originele verpakking en niet gebruikt of beschadigd te zijn. Let er op dat alle zendingen naar ons voorzien dienen te zijn van een ingevuld retourformulier. Deze is aanwezig in de verpakking. Een retournummer waarmee andere shops vaak werken is bij ons dan ook niet nodig.

 

Terugbetaling

De terugbetaling van het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending worden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending voldaan.

 

Let op: de kosten voor het verzenden van de klant naar Houtvision worden niet vergoed en retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper.

Houtvision gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt (indien technisch mogelijk), tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

De retourzending dien je op de volgende wijze te adresseren:

Houtvision
Knibbelweg 36A
2761 JE Zevenhuizen

 

 

 

Retourneren van (maatwerk) meubelen/ producten

Alleen standaard producten die niet door ons behandeld of op maat gemaakt zijn, zoals onbehandeld hout kunnen geretourneerd worden. Heeft u een product afgenomen dat door ons behandeld is met lak/beits of die geschuurd zijn, kunnen niet geretourneerd worden, omdat we deze niet meer kunnen doorverkopen aan een andere klant. Dit geldt ook voor alle maatwerk meubels. Deze producten zijn speciaal gemaakt op wens van de klant en kunnen niet meer verkocht worden aan andere klanten.

 

www.houtvision.nl
info@houtvision.nl