Wandklok op maat

Unieke grote Blikvanger!
→ Stel zelf je wandklok samen
→ Mogelijke maten: 60 – 70 – 80 – 100 – 120 cm  – en groter!!
→ Compleet met cijfers en uurwerk
→ Oude haspels uit de Nederlandse industrie
Duurzaam hergebruik van sloophout
→ Hoge kwaliteit van afwerking

Kijk, ruik, voel en proef ons hout! Kom langs in onze showroom!

 

Offerte op maat aanvragen

Wandklok op maat

Ook de 12 in een dozijn huis-tuin-en-keuken klokken zat?
Bij Houtvision stel je zelf je wandklok samen. Maak zelf een keuze uit verschillende maten en uitvoeringen van onze gebruikte kabelhaspelschijven.
Zo hebben we zeer oude waarbij de planken zeer geleefd zijn, maar ook tamelijk nieuwere met mooi gebruikt hout.

 

 

Een klok is allang niet meer alleen functioneel. Het is ook een eye-catcher in je huis. Een mooie klok valt meteen op, of deze nu in je gang, je studeerkamer, woonkamer of keuken hangt. Kies daarom voor een XL-klok van Houtvision. Wij maken van iets ouds iets nieuws! Een unieke blikvanger van oud gebruikt hout. Maak ook in jou interieur de wandklok tot blikvanger. Hoe? Kies voor een groot formaat!

 

 

Wandklok Industrieel

Onze haspel wandklokken zijn een unieke eye-catcher aan de muur/wand en staan gaaf in elk interieur! Door het geleefde hout, de achtergebleven bouten/nagels/nietjes, de aparte kleuren die sommige hebben stralen ze een industriële sfeer uit. Zo hebben we bijvoorbeeld ook haspelschijven met een rode of blauwe kleur.

 

 

Grote Klokken Op Maat

Van klein tot groot en van dik tot dun, de klokken zijn niet alleen in alle smaken, maar ook in veel maten te krijgen.
Mogelijke maten zijn bijvoorbeeld: 60 – 70 – 80 – 100 – 120 cm  – en groter!!

 

 

Hoge kwaliteit van afwerking

Onze Kabelhaspel klokken worden na je persoonlijke keuze mooi opgeschuurd, waardoor er meer leven in de klok ontstaat. We kunnen de wandklok ook behandelen met een olie. Ook wel een Hout-Intensifier genoemd. Deze Hout-Intensifier geeft een zeer luxe afwerking aan de klok. De nerven en eventuele noesten worden nog beter zichtbaar en het versterkt de kleur. Tevens kan je bij ons ook terecht voor een los potje Hout-Intensifier.

 

 

Cijfers

We kunnen alle cijfers op de klok zetten of enkel een speels gedeelte, dit gaat allemaal in overleg en hier hebben wij voorbeelden van bij ons in de showroom. Zo vinden wij een cijfer combinatie van bijvoorbeeld 5-6-7-8- en 12 en de rest niet, erg stoer staan!

Wij spuiten de cijfers door middel van sjablonen op de klok. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe je de cijfers op je unieke wandklok wilt hebben. We hebben ook de optie voor zwarte 3D-cijfers die je er zelf op kan plakken. Dit geeft weer een heel ander effect aan de klok.

 

 

Uurwerk en Batterijen

De wandklokken worden standaard geleverd met een uurwerk. Wij gebruiken standaard een Quartz uurwerk. Deze uurwerken staan garant voor een goed en langdurig werkend uurwerk. In het uurwerk kan één AA-batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

 

De batterijen zijn makkelijk toegankelijk vanaf de achterkant van de klok. Of je kan het uurwerkje zonder al te veel moeite los maken via de voorkant, als je hem niet van de muur wilt halen.

 

 

Kabelhaspel klok

 

 

Groot Aanbod In Houten Kabelhaspels 

Houtvision heeft een grote voorraad in kabelhaspels in complete en gedemonteerde uitvoering (losse schijven). Elke schijf is uniek, soms met tekst opdruk van het herkomstige bedrijf en weer een andere is compleet in een bedrijfskleur geverfd.
Uiteraard kan je zelf hier een keuze in maken naar eigen smaak en wensen.

 

 

Duurzaam Hergebruik Van Sloophout

Deze houten kabelhaspels zijn gebruikt om kabels en leidingen te vervoeren en dan dus uiteindelijk ergens te leggen. Vaak worden deze haspels eenmalig gebruikt en zijn ze daarna overbodig geworden. Dus perfect om dan weer een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een gave wandklok. Het hout van een kabelhaspel kenmerkt zich door zijn grijzige kleur. Vaak zijn er nog diverse stukken (bouten) van (geroest) staal in de ronde openingen van het hout aanwezig.

 

 

Kabelhaspelklok samenstellen en bestellen

Onze Kabelhaspelklokken kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij een klok ook naar je verzenden. De klokken met een afmeting tot 100 cm kunnen gewoon met de reguliere pakketverzendingen mee. Echter de klokken groter dan 100 cm niet. We kunnen deze eventueel per koerier verzenden, alleen hangen hier wel andere kosten aan.

 

 

Showroom in Zevenhuizen

Mocht je nu iets helemaal naar je zin willen hebben, kom dan naar onze showroom in Zevenhuizen. Je kan bij ons zelf je kabelhaspel schijf uitzoeken al dan niet ter behoeve van een unieke wandklok of je gaat er lekker zelf mee aan de slag.

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen