Wandplank Douwe Egberts

→ Unieke wandplank met doorleefd oud hout
→ Handgemaakte Industriële stalen plankdragers
→ Een goed alternatief voor dure Wagondelen
→ Geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken of als zijnde boekenplank
→ Inclusief bevestigingsmateriaal geschikt voor alle ondergronden

Kies je Plankdragers
Metaal Breed
Metaal Breed Zwaar
Stoer Staal
Geen Plankdragers
Kies je behandeling voor de plankdragers
Kies het aantal Plankdragers
Kies je Douwe Egberts Plank
Onbehandeld
Behandeld (+ €11,95)
Geen plank
Potje Hout-Intensifier (250 ml)
Zonder
Met (+ € 11,95)
Clear selection
€ 

Wandplank Douwe Egberts

Wandplank Douwe Egberts is een unieke wandplank met echt oud sloophout. Dit unieke sloophout is een goed alternatief voor de dure Wagondelen. Maak keuze uit 3 verschillende soorten handgemaakte stalen plankdragers of bestel je plankdragers los zonder plank!

 

Zet je mooiste spullen op een wandplank van Houtvision!

 

 

Afmetingen van een Douwe Egberts Plank

De Douwe Egberts plank ter behoeve van onze wandplank is te bestellen variërend in lengtes van 40 – 170 cm. De breedte is ongeveer 19 cm en de dikte van de plank ligt rond de 3,5 cm. Sloophout is geen nieuw hout, dus geen één plank is hetzelfde. Alle vier de verschillende stalen plankdragers zijn geschikt voor een Douwe Egberts plank.

 

 

Echt oud gebruikt hout voor een unieke wandplank

Wij gebruiken voor al onze wandplanken echt oud gebruikt hout, ook wel sloophout genoemd. Voor deze wandplank hebben we gekozen voor Douwe Egberts planken. Douwe Egberts hout kenmerkt zich door zijn robuustheid en hardheid. Het hout heeft een grijs/ bruine kleur en heeft een luxe uitstraling. Kenmerkend zijn de (geroeste) slotbouten die nog aanwezig zijn in de planken. Hout is een natuurproduct, dus geen één plank is hetzelfde. Dit maakt elke plank uniek!

Wandplank Douwe Egberts planken Wagondelen

 

 

Douwe Egberts Planken

Zoals de naam al zegt zijn deze planken en balken afkomstig van oude Douwe Egberts pallets. Deze pallets zijn tussen de 50 en 60 jaar oud. De pallets werden gebruikt in de scheepvaart. De koffiebonen werden in zakken op de pallets gestapeld en werden zo in het ruim gehesen.

 

Deze pallets hadden daardoor aardig wat te voortduren en moesten daarom duurzaam en robuust zijn. Door veelvoudig gebruik van de pallets is het hout mooi doorleefd.

 

In de planken zitten houtdraai bouten. Deze bouten hielden de pallet bij elkaar. Deze bouten slijpen wij door om de pallet te demonteren. Wij leveren de koppen van de bouten bij de wandplank. Deze kan jezelf naar smaak weer terug plaatsen in de plank.

 

 

Handgemaakte stalen plankdragers

Onze stalen plankdragers zijn handgemaakt. Wij verkopen geen massa-geproduceerde plankdragers! Hierdoor is de mogelijkheid tot maatwerk ook mogelijk. De plankdragers zijn voorzien van verzonken schroefgaten en worden geleverd inclusief gratis bevestigingsmateriaal.

 

We hebben enkele standaard stalen handgemaakte plankdragers in ons assortiment:

Plankdragers-staal-stoer-staal-metaal-breed-en-metaal-breed-zwaar

Van links naar rechts:

Metaal Breed Zwaar€ 21,25 per stuk
Metaal Breed€ 17,50 per stuk
Stoer Staal€ 21,25 per stuk

 

Bovengenoemde plankdragers zijn eenvoudig mee te bestellen. En allemaal zijn ze geschikt voor de montage van een gave Douwe Egberts plank! Deze stoere plankdragers worden geleverd in sets van 2, 3, 4 en 5 stuks. Of bestel enkel de plank en gebruik eventueel eigen plankdragers.

 

 

Optioneel: extra behandeling

Plankdrager(s)
Het staal (Blauw of ook wel warm gewalst staal genoemd) wat wij gebruiken is van zichzelf wat grijzig van kleur. Mocht je dit nou niet mooi vinden kunnen wij de plankdrager(s) ook in het zwart leveren. Wij rekenen hier een meerprijs voor van €4,50 per plankdrager.

 

De Plank
Standaard is de wandplank netjes geschuurd en afgewerkt. De wandplank zelf, in dit geval Douwe Egberts hout, kunnen wij ook behandelen met een Hout Intensifier (meubel-olie). Hierdoor komt het hout meer tot leven, de houttekeningen en noesten worden duidelijker zichtbaar en het geheel krijgt een luxere afwerking. Uiteraard is het hout zonder behandeling ook erg mooi alleen de olie zorgt net even voor het welbekende ‘neusje van de zalm’. Daarnaast heeft de olie ook een beschermende functie. Het hout wordt beschermt tegen vlekken en kringen en de plank is beter af te nemen. Je kan bij ons ook een los potje Hout Intensifier mee bestellen.

 

 

Inclusief bevestigingsmateriaal

De Plankdragers worden geleverd met gratis bevestigingsmateriaal. We leveren degelijke schroeven en pluggen die geschikt zijn voor vrijwel elke ondergrond. Kijk hier het montagefilmpje. 

Plankdragers worden geleverd inclusief gratis bevestigingsmateriaal

 

Levertijd

De levertijd van onze wandplanken ligt rond de 2 á 3  weken. Wij versturen door heel Nederland en België.

 

 

Wandplank op Maat

Is Wandplank Douwe Egberts nog niet helemaal naar je zin en wil je iets totaal op maat? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Met een 100+ assortiment sloophout hebben we altijd wel wat bij je in de smaak valt. Voor als je een wat strakkere plank of juist een heel robuust geleefde plank zoekt en alles daar tussenin. Kom bij ons het hout voor je wandplank zelf uitzoeken en stel zelf je wandplank samen.

 

Daarnaast is de keuze in een stalen plankdrager voor een wandplank ook zeer breed. Door meerdere dikte staalprofiel en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Extra informatie

Kies je Plankdragers

Metaal Breed, Metaal Breed Zwaar, Stoer Staal, Geen Plankdragers

Kies je behandeling voor de plankdragers

Geen, Zwart gespoten (+ € 4,50 per plankdrager)

Kies het aantal Plankdragers

2, 3, 4, 5, Geen

Kies je Douwe Egberts Plank

Onbehandeld, Behandeld (+ €11,95), Geen plank

Potje Hout-Intensifier (250 ml)

Zonder, Met (+ € 11,95)

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen