Wandplank op maat

→ Binnenkort ook bestelbaar via de site!
→ Wandplank met sloophout

 Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering,  Behandeling, Staalkoker, etc.
→ Handgemaakte stalen plankdragers
→ Betaalbaar maatwerk

 Maatwerk zonder meerprijs
 Kom graag eens langs in onze showroom

Beschrijving

Wandplank op maat

Bij Houtvision stel je zelf je wandplank samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een wandplank zit er voor iedere smaak wat bij.
Voor als je een wat strakkere plank of juist een heel robuust geleefde plank zoekt en alles daar tussenin.

 

Door zelf een gave plank en plankdragers uit te zoeken, ontstaat een unieke wandplank op maat! Helemaal naar eigen wensen samen gesteld en toch betaalbaar!

 

 

Een unieke wandplank met gebruikt hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Houtvision vindt dat gebruikt hout een tweede leven verdient. Met meer dan 30 jaar ervaring in pallet- en sloophout hebben wij een groot netwerk voor restpartijen van de mooiste sloophout-soorten.

Wij selecteren de fraaiste stukken en recyclen zo het hout naar een prachtig nieuw meubel op maat of bijvoorbeeld een decoratieve wandbekleding van sloophout.

 

Enkele populaire houtsoorten zijn bijvoorbeeld:

Tevens bieden wij ook betaalbare alternatieven aan voor bijvoorbeeld oude wagondelen, zie hiervoor tribune planken.

 

 

Stalen Plankdragers

Daarnaast is de keuze in een stalen plankdrager voor een wandplank ook zeer breed. Door meerdere dikte staalprofiel en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

We hebben ook diverse soorten en maten standaard stalen handgemaakte plankdragers in ons assortiment:

 • -producten volgen nog

Staat jouw model hier niet tussen? Geen paniek! We kunnen zo goed als alles (na-)maken.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Handwerk Voor Een Unieke Wandplank

Doordat de wandplanken geheel door ons zelf worden gemaakt, berekenen wij geen meerprijs voor maatwerk. Dit geldt niet alleen voor onze wandplanken, maar ook voor de meubels die wij maken.

 

Houtvision staat garant voor een uniek en niet massa geproduceerde producten en toch zeer betaalbaar!

 

 

Behandelingen Sloophout

Wij kunnen sloophout bewerken:

 • – Schuren
 • – Zagen/ afkorten
 • – Schaven
 • – Borstelen
 • – Frezen
 • – Behandelen bijvoorbeeld met olie of was

 

 

We hebben sloophout in verschillende soorten en maten. We hebben planken in handzame afmetingen, maar we hebben ook planken in lengtes tot wel 5 meter of langer!

 

 

Wandplanken samenstellen en bestellen

Onze Wandplank(en) kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij de wandplank(en) ook naar je verzenden. Het merendeel van de wandplank pakketten zijn gewoon te verzenden als zijnde pakketpost. Bovenaan de pagina kan je de keuze maken in sloophout soort, behandeling van het hout, afmeting van de wandplank, soort plankdragers, behandeling van de plankdragers en eventueel de kleur van de plankdragers. We kunnen de plankdragers in elke gewenst RAL kleur laten poedercoaten. De wandplanken zijn binnenkort bestelbaar!

 

 

Showroom In Zevenhuizen

Wil je ons complete aanbod sloophout zien, kom dan gerust kijken in onze showroom in Zevenhuizen. Tevens hebben we altijd een grote partij sloophout op voorraad. Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zoek bij ons zelf je sloophout uit voor een gave wandplank!

 • → Kom vrijblijvend naar onze showroom in Zevenhuizen
 • → Je bent welkom (tijdens openingstijden) zonder afspraak!
 • → Bekijk onze ruime assortiment sloophout 
 • → Kijk, ruik, voel en proef ons hout!
 • → Zoek het sloophout lekker zelf uit
 • → Maak eventueel gebruik van onze gratis leenaanhangwagen
 • → Kom naar onze kantine voor een lekker bakkie koffie
 • → Graag afrekenen met contant geld!
 • → Stel bij ons zelf je meubel samen met of zonder staal!

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken!

Openingstijden:

Maandag/Woensdag/Vrijdag
13:00-18:00

Woensdag koopavond
18:00-20:00

Zaterdag
10:00-15:00

Op vriendelijk verzoek zijn andere openingstijden ook te realiseren

Stuur hier graag een verzoek voor via email : Info@houtvision.nl
Of Whatsapp: 0610570160

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld!

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

showroom houtvision zevenhuizenshowroom houtvision zevenhuizenshowroom houtvision zevenhuizen

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie. Afrekenen graag met contant geld. Je kan bij ons (nog) niet pinnen.

Graag betalen met contant geld!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel. Wij vragen géén aanbetaling en als je het meubel niet mooi zou vinden hoef je hem niet af te nemen!

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina).

Houtvision
Knibbelweg 36A
2761JE Zevenhuizen (Zuid-Holland)