Wereldkaart Frame Corentstaal

 195.00 287.50

Een eye-catcher voor elk interieur
→ Een duurzame verfraaiing voor in de tuin
→ In blank (zwart) en geroest cortenstaal
Een uniek schilderij
→ Met eventueel een gave lijst van sloophout
Sober, robuust en stoer!

Interesse? Of heb je een vraag over de wereldkaart van cortenstaal, neem gerust contact met ons op.

 

Let op! Cortenstaal is een natuurproduct, dus elk stuk cortenstaal roest/kleurt anders. Hoe langer het cortenstaal buiten wordt gelegd, hoe intenser de roest kleur.

 

Afmetingen (cm)
Uitvoering
Clear selection

Beschrijving

Wereldkaart frame van geroest staal

Zeer mooi wereldkaart frame voor een stoer en robuuste uitstraling in je interieur.  Heel gaaf voor bijvoorbeeld op de muur boven je bankstel, maar hij zal zeker ook niet misstaan in je tuin als decoratie. Ook heel gaaf met een lijst eromheen van sloophout, uit onze collectie, dan wordt het een uniek schilderij voor aan de muur!

 

De wereldkaart geeft in combinatie met sloophout een industriële look aan het interieur.         

                                                                                     

Wat is COR-TEN-staal?           

Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaal soort, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het staal krijgt door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen. De toplaag roest, maar het onderliggende staal roest niet. De kleur van cortenstaal wordt roestiger naarmate het langer wordt blootgesteld aan het weer, maar doordat alleen de buitenste laag roest gaat het staal tientallen jaren mee.

 

 

Levering en montage

De wereldkaart kan zowel in blank cortenstaal als in al geroest cortenstaal geleverd worden. Alleen het kleine wereldkaart frame met de afmeting 126x65cm kan per post verstuurd worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de verzending/ bezorging van het grote wereldkaart frame.

 

Het wereldkaart frame kan eenvoudig gemonteerd worden door er in de hoeken gaten in te boren en te bevestigen met schroeven in de muur. We kunnen het frame ook leveren inclusief voorgeboorde gaten.

 

Voor vragen of maatwerk neem gerust contact met ons op.

 

Extra informatie

Afmetingen (cm)

126 x 65, 210×109

Uitvoering

Geroest, Blank, Geroest bijenwas +€12,50