Wereldkaart Cortenstaal

 195.00 310.00

Een eye-catcher voor elk interieur
→ Een duurzame verfraaiing voor in de tuin
→ In blank (zwart) en geroest corten staal
→ Optioneel behandeling bijenwas voor luxe afwerking
→ Creëer een  3D-effect met magneten
→ Inclusief boormal voor makkelijke bevestiging
Sober, robuust en stoer!

 

Let op! Cortenstaal is een natuurproduct, dus elk stuk cortenstaal roest/kleurt anders. Hoe langer het cortenstaal buiten wordt gelegd, hoe intenser de roest kleur.

Afmetingen (cm)
Uitvoering
Geroest
Blank
Geroest bijenwas
Magneten-set
Clear selection

Beschrijving

Wereldkaart van geroest staal

Zeer mooie wereldkaart voor een stoer en robuuste uitstraling in je interieur.  Heel gaaf voor bijvoorbeeld op de muur boven je bankstel, maar hij zal zeker ook niet misstaan in je tuin als decoratie.

De werelddelen en de eilanden zijn los van elkaar aan de wand te hangen.

 

De wereldkaart geeft in combinatie met sloophout een industriële look aan het interieur.     

 

 

Wat is COR-TEN-staal?                                                                                                                     

Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaal soort, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het staal krijgt door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen. De toplaag roest, maar het onderliggende staal roest niet. De kleur van cortenstaal wordt roestiger naarmate het langer wordt blootgesteld aan het weer, maar doordat alleen de buitenste laag roest gaat het staal tientallen jaren mee.

 

 

Levering en montage

De wereldkaart kan zowel in blank cortenstaal als in al geroest cortenstaal geleverd worden. Tevens is de optie bijenwas behandeling leverbaar, bijenwas geeft het roest van de wereldkaart een intensere roestkleur. Hierdoor krijgt de wereldkaart een luxe afwerking. De meerprijs voor een bijenwas behandeling is voor de kleine wereldkaart €10,- en voor de grote wereldkaart 15,-.

 

De werelddelen en de eilanden zijn los van elkaar aan de wand te monteren. De wereldkaartdelen zijn op verschillende manieren te monteren op de muur of wand. Door middel van schroeven, montagekit of magneten.

 

Door het plaatsen van magneten onder de wereldkaart komt de wereldkaart iets van de wand, waardoor je een 3D-effect krijgt. De wereldkaart wordt exclusief magneten geleverd. Ze kunnen wel tegen meerprijs meegeleverd worden. We leveren sterke, degelijke magneten inclusief verzonken schroefgat. De magneten-sets van de wereldkaarten bestaan uit 17 magneten, dit voor een goede draagkracht. De meerprijs voor een magneten-set is voor de kleine wereldkaart €15,- en voor de grote wereldkaart €20,-.

 

Bij de wereldkaart wordt een boormal op ware grootte geleverd, zodat de werelddelen en de eilanden altijd op de goede plek op de muur komen te hangen.

 

Voor vragen of maatwerk neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen (cm)

120 x 59 cm, 200 x 98 cm

Uitvoering

Geroest, Blank, Geroest bijenwas

Magneten-set

Geen, Set Wereldkaart Klein, Set Wereldkaart groot