Houtvision’s werkwijze

Via onze website willen wij je een selectie laten zien van ons assortiment. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen om ons volledige assortiment te bekijken. Wij bieden grote overzichtelijke demoborden van ons hout, je kan het sloophout zelf uitzoeken in ons overdekte magazijn.

 

Wij hebben altijd een ruim assortiment van al onze sloophout soorten op voorraad. Doordat wij een 100+ assortiment aan verschillende soorten sloophout aanbieden is er voor een ieder wat wils!

Verkoop los sloophout

Buiten ons maatwerk van meubelen, kan je ook terecht bij ons voor maatwerk van los sloophout. Diverse behandelingen zijn mogelijk. Tevens kan Houtvision ook op locatie komen.

 

Behandelingen

Wij kunnen sloophout bewerken:

  • Schuren
  • Zagen/ afkorten
  • Schaven
  • Borstelen
  • Frezen
  • Behandelen bijvoorbeeld met olie of was

 

Tevens verkopen wij  de olie of was ook los.

 

Montage

Houtvision kan ook op locatie komen om het sloophout te monteren, bijvoorbeeld voor wandbekleding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ons Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

Zoek Het Lekker Zelf Uit!

Bij Houtvision ligt het sloophout droog opgeslagen. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Levering

In overleg kunnen wij ook leveren aan huis, maar je kan ook gratis gebruik maken van onze leen aanhangwagen. Om niet voor niets te komen is het handig eerst even contact met ons op te nemen.

Meubelen

Bij Houtvision stelt u zelf uw meubel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij, of u nu een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed, door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken. Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijgt u de volgende dag vrijblijvend een offerte toegestuurd.
Na een akkoord houden wij u persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor uw meubel.
Wij vragen géén aanbetaling en als u het meubel niet mooi zou vinden hoeft u hem niet af te nemen!

 

Geheel Handwerk Voor Een Uniek Meubel

Doordat onze meubelen geheel door ons zelf worden gemaakt kennen wij geen echte meerprijzen voor maatwerk. Een eettafel kunt u bij ons al vanaf € 395,- samenstellen.

 

Geroest Staal Voor Extra Robuustheid

Nieuw bij Houtvision is geroest staal voor onder onze meubelen.
Dit geroeste staal schuren wij licht en werken wij vervolgens af met een soort lak.
Stuur ons een mailtje als u graag wat foto’s of meer informatie hierover wilt ontvangen.

Kabelhaspel schijven