Houtvision’s werkwijze

Via onze website willen wij je een selectie laten zien van ons assortiment. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen om ons volledige assortiment te bekijken. Wij bieden grote overzichtelijke demoborden van ons hout, je kan het sloophout zelf uitzoeken in ons overdekte magazijn.

 

Wij hebben altijd een ruim assortiment van al onze sloophout soorten op voorraad. Doordat wij een 100+ assortiment aan verschillende soorten sloophout aanbieden is er voor een ieder wat wils!

Verkoop los sloophout

Buiten ons maatwerk van meubelen, kan je ook terecht bij ons voor maatwerk van los sloophout. Diverse behandelingen zijn mogelijk.

 

Behandelingen

Wij kunnen sloophout bewerken:

  • Schuren
  • Zagen/ afkorten
  • Schaven
  • Borstelen
  • Frezen
  • Behandelen bijvoorbeeld met olie of was

 

Tevens verkopen wij  de olie of was ook los.

 

Ons Hout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom. Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

 

Zoek Het Lekker Zelf Uit!

Bij Houtvision ligt het sloophout droog opgeslagen. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

Meubelen

Bij Houtvision stelt u zelf uw meubel samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere smaak wat bij, of u nu een wat strakker blad of juist een heel robuust geleefd blad zoekt en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed, door meerdere dikte kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Van eigen ontwerp tot uniek meubel

Bij ons in de showroom hebben wij diverse combinaties van meubelen met staal en hout, ook diverse demo muren en voorbeeld houtstukken om een goede keuze te kunnen maken. Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijgt u de volgende dag vrijblijvend een offerte toegestuurd.

Na een akkoord houden wij u persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor uw meubel. Voordat uw meubel in productie wordt genomen, controleren we nog een laatste maal de afmetingen en vragen we voor akkoord een aanbetaling van 1/3 van het totaal bedrag.

Eerst wordt het stalen frame door onze lasser gemaakt en daarna maakt Robbert het door jullie gekozen sloophout erin en erop (wat van toepassing is bij jullie meubel(s)).

Voor de afwerking en eventuele behandeling mogen jullie dan komen kijken (indien jullie dit wensen) om zo het meubel helemaal naar jullie zin te hebben.

Onze prijzen zijn altijd exclusief transport, wel kunnen we het voor u regelen! Ook kunt u gebruik maken van onze gratis leenaanhanger.

Kabelhaspel schijven