Zelf een vloer leggen met sloophout

→ Groot aanbod aan sloophout tbv een houten vloer
→ Maak zelf een gave vloer met sloophout!
→ Laat je vloer leven
→ Wees creatief!
→ Gemakkelijk zelf te monteren!

Doe-het-zelf met sloophout!

Project: vloer leggen 

Sloophout kan je op diverse manieren toepassen, als een leuke decoratieve wand, om meubels mee te maken, om diverse objecten mee te bekleden, maar ook om een gave vloer van te leggen!

 

Wij kunnen je adviseren welke sloophout soorten hiervoor geschikt zijn. Sloophouten vloeren zijn geschikt voor binnenshuis, maar ook voor buitenshuis bijvoorbeeld dienstdoende als zijnde bijvoorbeeld een vlonder onder een afdak of vlonder aan de slootkant.

 

Sloophout op de vloer is het nieuwe laminaat!

Het leggen van een sloophouten vloer is alleen wel iets meer werk dan bijvoorbeeld het leggen van een laminaat vloer. Geen één plank van sloophout is hetzelfde, dit komt doordat hout een natuurproduct is. Maar juist doordat hout een natuurproduct is krijg je een speels, karaktervolle vloer. Het vergt alleen iets meer tijd, maar is wel eens zo mooi!

 

De sloophouten planken kunnen in diverse patronen en verbanden gelegd worden.

 

Bij ons in de showroom hebben wij ook demovloeren.

 

Montage Sloophout

Planken sloophout kunnen op diverse manieren gemonteerd worden op een reeds bestaande ondervloer. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de bestaande ondervloer. Is de ondervloer van hout kunnen de planken er gewoon op geschroefd of gespijkerd worden. Eventueel verlijmen is ook een optie. Bij een betonnen ondervloer kan je het beste eerste grondhout (platen hout) op de grond leggen en hierop dan de sloophouten planken monteren. Met bijvoorbeeld een nietpistool of tacker. Hou altijd rekening met het werken (krimpen en uitzetten) van het sloophout.zelf een vloer leggen met sloophoutzelf een vloer leggen met sloophoutzelf een vloer leggen met sloophout

 

 

Bij het aanleggen van een vlonder van sloophout kan het best gebruik worden gemaakt van houten raggels waar de planken sloophout dan op bevestigd worden.Vloer buiten vlonder douglas hout grenen

 

 

Houten Vloeren

Een geleefde en robuuste vloer van gerecycled sloophout! Daarmee haal je echt een bijzondere vloer in huis die bovendien tegen een stootje kan. Je kan een vloer van sloophout met allerlei soorten vloeren lak behandelen. Door de vloer te beschermen, gaat de vloer jaren lang mee en hierdoor is de vloer ook goed te reinigen.

 

 

Houten Meubels

Met sloophout maak je unieke meubels en vaak met een industriële of landelijke twist. Bekijk onze meubelen en doe alvast de nodige inspiratie op voor houten meubels op maat met of zonder staal.

 

 

Showroom Met Sloophout

Al ons sloophout is 100% gerecycled. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. In ons assortiment van inmiddels 100+ soorten sloophout hebben wij een selectie gemaakt van de populairste houtsoorten, deze zijn te vinden op de site. In onze showroom kunnen we ons volledige aanbod aan sloophout-soorten laten zien. Kom graag langs om ze te bewonderen.

 

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Kom naar onze Showroom

Op zoek naar sloophout? Wij verkopen sloophout in allerlei maten, vormen en soorten. Kom naar onze showroom in Zevenhuizen en zoek zelf je sloophout uit! Je kan bij ons langskomen tijdens openingstijden zonder een afspraak te maken! 

Openingstijden:

Donderdag
13:00-17.00

Vrijdag
13:00-17:00

Zaterdag
09:00-14:00

Ivm met COVID-19 zijn we alléén open op afspraak! Plan graag online zelf je afspraak in. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Alle feestdagen gesloten, mits anders vermeld! 

 

Verkoop los sloophout

We hebben inmiddels een ruim 100+ assortiment aan diverse soorten en maten sloophout, bekijk hier een greep uit ons grote assortiment aan sloophout. Al ons hout is 100% gerecycled hout. Allemaal hout met een eigen verhaal en geschiedenis. Kom ons volledige aanbod aan sloophout bekijken in onze showroom.

Kijk, ruik, voel en proef ons hout!

Industriële Kast Jeff met een stoer stalen frame en eigenzinnige oude kaasplankenwandplanken van houtvision

Sloophout zelf uitzoeken

Bij ons kan je zelf naar eigen smaak en wensen je sloophout uitzoeken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden! In onze showroom hebben wij diverse wanden en vloeren bekleed met ons sloophout om zo een impressie te geven van hoe het sloophout eruit ziet. Tevens hebben we ook demoborden ter verduidelijking. Doordat geen één plank hout hetzelfde is mag je het zelf uitzoeken! Op deze manier heb je altijd wat je zoekt en helemaal naar eigen smaak en stijl! Je bent bij ons ook welkom voor 1 plank!

 

Je keuze gemaakt? 

Al ons sloophout ligt droog opgeslagen onder diverse afdaken. We kunnen het sloophout ook naar wens zagen, behandelen, bewerken, etc. Dit doen we op afspraak. Je mag bij ons zelf je sloophout uitzoeken, zo heb je het sloophout helemaal naar eigen smaak.

 

Inladen en dan een lekker bakkie koffie!

Kom na het inladen van het sloophout binnen voor een lekker bakkie koffie.

Bij ons kan je pinnen!

grote voorraad sloophout droog opgeslagen onder diverse afdaken. Zelf uitzoeken

Zelf Geen Aanhanger? Geen Punt Wij Hebben Een Gratis Leen Aanhanger!

Mocht je bij ons (een) meubel(s) of los sloophout hebben aangeschaft, kan je gebruik maken van onze gratis leen aanhanger. Onze aanhanger kan achter elke personenauto/ bestelauto met trekhaak. Wel handig om van te voren even te bellen voor als je gebruik wilt maken van de aanhanger. Of misschien nog handiger om hem even te reserveren.

 

Zorg zelf wel even voor een witte kentekenplaat voor achterop de aanhanger, dit om een bekeuring te voorkomen!

 

Verkoop meubelen

Naast onze losse verkoop van sloophout, maken wij ook van het sloophout stoere industriële meubelen (op maat). Bij Houtvision stel je zelf je meubel samen. Met keuze uit 100+ sloophout-soorten zit er voor iedere smaak wat bij. Of  je nu opzoek bent naar een strakke/ gladde houtsoort of juist een heel robuust geleefde houtsoort en alles daar tussenin.
Daarnaast is de keuze in onderstel ook zeer breed. Door meerdere diktes kokerprofiel van staal en door onze professionele lasser is vrijwel elk model en uitvoering te realiseren.

 

Werkwijze

Nadat het meubel geheel naar eigen keuze is samengesteld krijg je binnen 5-10 werkdagen vrijblijvend een offerte toegestuurd. Na een akkoord houden wij je persoonlijk op de hoogte van het proces en kijken wij samen naar de beste afwerking voor het meubel.

 

Contact

Een vraag of behoefte aan contact? Ga direct naar onze contactpagina. Stel een vraag via ons contactformulier of stuur ons een email. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp (zie de button onderaan de pagina) we streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

 

Houtvision
Bredeweg 134
2761KB Zevenhuizen (Zuid-Holland)Nieuwe Locatie: Bredeweg 134 te Zevenhuizen