Zware Baddinghouten balken

→ Zwaar robuust sloophout
→ Vergrijsde look
→ Vuren en Grenen variant
→ Behandeld gaat 10-15 jaar mee
→ Diverse behandelingen mogelijk
→ Zeer geschikt voor tuinmeubelen
→ Diefstal- en Hufterproof hout!

Beschrijving

Zware Baddinghouten Balken

Onze zware baddinghouten balken hebben dienst gedaan in de bouw als bekistingsschotten van viaducten. De uitstraling van de meubels is daarom mooi doorleefd grijsachtig hout!

Baddinghout hebben we in twee houtsoorten, vuren en grenen. Beide houtsoorten hebben een lange levensduur en zijn van zware, robuuste kwaliteit. Behandeld baddinghout gaat zo’n 10-15 jaar mee.

 

 

Afmetingen en prijs

Baddinghout ook balkenhout genoemd, zijn balken van 15CM breedt x 5,5CM dik en zijn daarom zeer robuust. We hebben de balken ook nog in dikker afmetingen. De lengte van de balken variëren tot wel 5 meter lang! Uiteraard zijn kortere stukken ook mogelijk.

 

De vanaf prijs van Baddinghout is €5,- de strekkende meter.

 

 

Tuinmeubelen van Zware Baddinghouten Balken

Deze balken kan je los bij ons kopen, maar wij kunnen ook voor je aan de slag gaan! De meeste tuinmeubelen die wij maken zijn van baddinghouten balken. Door de zware en robuuste kwaliteit van het hout zijn onze meubels van baddinghout diefstal- en hufterproof!

 

Behandelingen sloophout

Wij kunnen Baddinghout ook bewerken:

  • → Schuren
  • → Zagen
  • → Schaven
  • → Borstelen
  • → Frezen
  • → Behandelen bijvoorbeeld met olie/ was en beits

 

Tevens verkopen wij  de olie of was ook los.

 

 

100+ Houtsoorten Gebruikt Hout

In ons assortiment van inmiddels 100+ soorten sloophout hebben wij een selectie gemaakt van de populairste houtsoorten. Deze sloophout-soorten hebben wij hierboven uitgebreid toegelicht.

Houtvision vindt dat gebruikt hout een tweede leven verdient. Met meer dan 30 jaar ervaring in pallet- en sloophout hebben wij een groot netwerk voor restpartijen van de mooiste sloophout-soorten.

Wij selecteren de fraaiste stukken en recyclen zo het hout naar een prachtig nieuw meubel op maat of bijvoorbeeld een decoratieve wandbekleding van sloophout.

 

Enkele populaire houtsoorten zijn bijvoorbeeld:

Tevens bieden wij ook betaalbare alternatieven aan voor bijvoorbeeld oude wagondelen, zie hiervoor tribune planken.